nietgratis
Kinderyoga: Dierentuinavontuur (5 t/m 8 jaar)

Kinderyoga: Dierentuinavontuur (5 t/m 8 jaar)

1.776 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze les Kinderyoga gaat yogadocent Rosanne Mostert samen met Tom en Sammy op dierentuinavontuur. De les is speciaal gemaakt voor kinderen van vijf tot en met acht jaar, maar als je kind net iets jonger of ouder is, is hij even leuk om te doen. Rosanne maakt uitgebreid gebruik van fantasie en de kracht van de verbeelding en leert je kind ondertussen verschillende yogahoudingen.

Over deze les Kinderyoga

Dit dierentuinavontuur is is als volgt opgebouwd: je begint met elkaar met het bestuderen van de plattegrond (losmaken en opwarmen) en daarna ga je natuurlijk op zoek naar de dieren. Terwijl je de dieren bekijkt, leer je ondertussen meer over verschillende yogahoudingen. Zo is de schildpad de Kindhouding (Balasana), de slang staat voor de Cobra pose en het aapje is de Malasana. Tijdens het limonade slurpen leer je een ademoefening en de namasté is een high five voor je hart. Veel plezier met deze les Kinderyoga!

Over Rosanne

Rosanne Mostert is docent Kinderyoga en inspireert kinderen (én hun ouders!) met haar energieke, creatieve en ontspannende lessen. Voor Yoga by Happinez maakte ze vier vrolijke Kinderyogalessen. Ze volgde een opleiding tot docent Kinderyoga bij Helen Purperhart en geeft yogalessen op onder andere Zappelin. Lees haar docentpagina, bekijk haar website Yo! ga je mee? of volg haar op Instagram.

5 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief