nietgratis
Zo doe je Iyengar yoga met de yogariem

Zo doe je Iyengar yoga met de yogariem

693 weergaven
Bewaar als favoriet

Precisie en concentratie zijn sleutelwoorden bij Iyengar yoga. Want door je lichaam zo exact mogelijk in balans te brengen, ontwikkel je uiteindelijk ook de geest. Maar het is geen eenvoudige yogastijl. Gelukkig is er de yogariem, een veelgebruikte prop bij Iyengar yoga. In deze les verdiep je de houdingen met behulp van de yogariem. 

Iyengar yoga en de yogariem

Volg je een Iyengar yogales? Dan werk je vaak met props. Touwen, riemen, blokken, bolsters, kussens en dekens, ze zijn allemaal handig en fijn. Zo leer je zonder pijn of forceren in de juiste houding komen of de houding te verdiepen. Ze helpen je om dichter bij de essentie van de houding te komen. Heb je geen yogariem? Geen nood. Je kunt ook een gewone riem gebruiken, het koord van je badjas of een sjaal.

Meer Iyengar lessen volgen

Nathalie Rasing is geschoold in Iyengar yoga. Ze heeft ook een basisles Iyengar yoga voor ons gemaakt. Deze les is fijn om te volgen als je nog nooit een les in deze yogastijl hebt gevolgd. Liever toch iets anders proberen? Nathalie geeft ook de Yoga Nidra lessen op ons platform. Je vindt al haar lessen op haar docentpagina.

Volg Nathalie ook op Instagram.

9 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief