nietgratis
De dans van balans

De dans van balans

7.727 weergaven
Bewaar als favoriet

Welkom bij deze eerste yogales van de Yoga Nieuwjaarschallenge voor meer balans in 2023. Balans op je yogamat, maar ook in je dagelijkse leven. Wil jij dit jaar meer balans creëren in je leven? Volg dan deze reeks lessen en geniet van de kracht en energie die deze serie je geeft.

De eerste les: De dans van balans

In deze flow leer je de basis over balans. Niet alleen de balans van je lichaam, maar ook die van je adem. Ervaar de kracht van de golfademhaling en verdiep je kennis van de Boomhouding, Vrksasana.

Over de docent: Ingvild Molenaar

Het lichaam is een van de mooiste tools om jezelf echt mee te leren kennen. Als er iemand is die dat weet, dan is het yogadocent Ingvild Molenaar. Ingvild traint mensen op het gebied van fysieke en mentale veerkracht. Haar grote fascinatie is het werken aan lichaamsintelligentie en innerlijke groei, ‘de Binnen Wereld’ noemt ze dat.

Ingvild: ‘Yoga gaat niet over wat je doet, maar over wat je leeft. Het gaat over het innerlijke zijn. En het realiseren van je diepste werkelijkheid. De waarheid die yoga ons brengt is in alles, elk moment, altijd. Daarvoor hoef ik niet op een yogamat te gaan staan, ook al ben ik  dol op mijn practice. Mijn innerlijke ontwikkeling en de innerlijke verbinding is het allerbelangrijkste in mijn leven.’

Meer plezier in de yogawereld

Voor Ingvild is yoga alles wat ze doet en is: ‘Qua practice is meditatie mijn anker in elke dag. Ik ben niet strak of rigide in de yogaleer. Ik geloof dat plezier een essentieel onderdeel van onze ontwikkeling is en in rigiditeit zit geen plezier. We zouden meer plezier mogen brengen in de yogawereld en ik hoop dat ik daar wat aan kan bijdragen.’

Lees meer over Ingvild Molenaar

Wil je meer weten over Ingvild? Volg haar op Instagram of ga naar haar docentpagina. Ingvild geeft ook teachertrainingen bij Yogadreams. Wil je die docentenopleidingen bij haar volgen? Kijk dan op de website van Yogadreams.

69 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief