nietgratis
Dance Flow

Dance Flow

1.399 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze Dance Flow voor de gevorderde yogi van Marloes van Houten maak je de danser in jou wakker en daag je jezelf uit de grenzen van je balans te verkennen. Zorg dat je twee yogablokken bij de hand hebt!

Over deze Dance Flow

Voor deze les heb je veel ervaring met yoga nodig. Het is een flow met uitdagende stretches zoals Hanumanasana (Spagaatstand), balanshoudingen zoals Utthita Hasta Padangusthasana (Staande Hand-naar-Teenstrekking) óp het blok en Sirsasana (Hoofdstand). Als je al ervaring hebt met yoga of jezelf wil uitdagen, dan is deze les een spannend avontuur. Zorg echter altijd dat je je grenzen in de gaten houdt: voelt een houding niet goed? Kies dan voor het alternatief of neem even rust in Kindhouding.

Over de docent

Beweging en afwisseling zitten Marloes van Houten in het bloed. Al toen ze vijf jaar was, wist ze dat ze wilde dansen. Het was dus geen verrassing dat ze na de middelbare school een dansopleiding ging volgen; een opleiding gericht op het inzetten van kunst en dans voor sociale verandering. Later kwam daar een grote liefde voor yoga en de helende kracht van yoga bij. Inmiddels werkt ze als yogadocent, traumatherapeut én danser over de hele wereld. Ze helpt mensen in hun helingsproces via beweging. Hiervoor volgende ze verschillende studies, maar ze put ook uit haar eigen levenservaring. Naast deze Dance Flow, maakte Marloes ook een Healing Flow voor Yoga by Happinez. Lees meer over Marloes op haar docentpagina of volg haar op Instagram.

10 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief