nietgratis
21 Zonnegroeten met Evy Gruyaert

21 Zonnegroeten met Evy Gruyaert

4.783 weergaven
Bewaar als favoriet

Doe 21 Zonnegroeten mee met de Vlaamse Evy Gruyaert, bekend van Yoga met Evy. Ze neemt je in deze les van 30 minuten mee door een heerlijke energieke flow. 

De Zonnegroet (Surya Namaskar) is de meest beoefende serie in de yoga. Hij brengt evenwicht op alle niveaus: fysiek, energetisch, emotioneel en spiritueel. Alle spieren, gewrichten, klieren, organen en het zenuwstelsel worden gestimuleerd. Doordat het hart en de longen net even harder moeten werken, worden ook deze organen sterker.

Bovendien zijn Zonnegroeten een prettige manier om de dag te starten. Doordat adem en beweging synchroon lopen, worden je gedachten rustiger en kun je op een ontspannen manier aan de dag beginnen.

Ook voor Evy zijn Zonnegroeten een manier om fris aan de dag te beginnen. Ze zet elke ochtend de wekker iets vroeger om in haar eentje drie Zonnegroeten te doen. Kort, simpel, maar een perfecte start om de dag opgeladen en energiek te starten! Zoals Evy zegt: ‘Als ik een elektrische wagen was, zou dat mijn oplaadpaal zijn.’

We namen deze video in 2018 op ter ere van Internationale yogadag, waarbij we de les live uitzonden op Facebook. Op Yoga by Happinez vind je deze les nu terug!

26 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief