Digitale seriegids

De zeven klassieke yogaseries – oefen er elke dag eentje!

Dit is een voorproefje van de digitale seriegids die we je binnenkort cadeau geven. In deze gids vind je de zeven belangrijkste yogaseries. Om er elke dag van de week eentje te oefenen! Met prachtige bewegende foto’s, duidelijke uitleg, video’s van Yogatv en mantra’s om direct mee te zingen. Met als extraatje: de zeven spirituele wetten van de yoga, van Deepak Chopra. Met tips hoe je deze wetten kunt toepassen op de yogaseries.
Doe maandag de Zonnegroet, dinsdag de Maangroet, woensdag de Vijf Capsules, donderdag de Vijf Tibetanen, vrijdag de Vijf Elementen, zaterdag de Rishikesh serie en zondag de Life Saving Yoga serie. Voor meer ontspanning, wijsheid en soeplesse.

Binnenkort in je inbox!


De Egyptische Zonnegroet

Begin de zomerdag met een groet aan de zon en vul jezelf met frisse energie. Oefen tijdens de serie de wet van geven en ontvangen.
Stel je voor: farao Ramses die in zijn paleis aan de Nijl, onder wuivende palmbladeren, de zonnegod Ra vereert met een Zonnegroet. In het oude Egypte zijn hiërogliefen gevonden van yogahoudingen zoals de Cobra, de Ploeg, de Brug en de Lotus. Een bewijs dat yoga daar deel uitmaakte van het dagelijks leven. Niet vreemd voor een volk dat in zijn tijd vooruitstrevend en spiritueel was.


De Maangroet

Vier de kracht van de maan en sluit de dag rustgevend af met een Maangroet. Oefen tijdens de serie de wet van karma. Sinds mensenheugenis wordt de maan vereerd om haar mysterieuze kracht. De maan laat zich in vier verschillende fasen aan ons zien – nieuwe maan, wassende maan, volle maan en afnemende maan – en elke fase geeft een specifieke energie. Die energie kun je gebruiken in je dagelijks leven.


De Vijf Capsules

Een uur yoga per dag is goed voor je, maar hoe ga je dat redden? Door je serie op te delen in blokjes van tien minuten, die je kunt doen wanneer het jou uitkomt. Deze Vijf Capsules zorgen voor meer energie en minder stress. En oefen ondertussen de wet van de minste weerstand.


Artboard 1

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief