Veelgestelde vragen

Wanneer begint de training en hoe lang duurt het?

De training is voor onbepaalde tijd beschikbaar. Je kunt zelf bepalen wanneer je met de training start. Zodra je je hebt aangemeld en je betaling is voldaan, ontvang je binnen twee werkdagen een link naar de eerste sessie. De training bestaat uit tien weken. Twee keer per week staat er een nieuwe sessie voor je klaar, met een video’s, opdrachten, lees-huiswerk, reflectievragen en/of Yoga by Happinez-video’s.
Je mag zelf weten hoe lang je over de training doet – dit kan ook langer zijn dan tien weken. Alle sessies, video’s, artikelen en teksten blijven doorlopend zichtbaar. Je kunt dus altijd even terugkijken of -lezen.

Krijg ik een certificaat?

Ja, je ontvangt een 50-uurs certificaat, goedgekeurd door de Yoga Alliance.
Deze aftrek van punten geldt voor de 500-uurs vervolgopleiding Johan Noorloos Teacher Training.

Wat is de voertaal van de training?

Alle video’s en teksten zijn in het Nederlands. De enige uitzonderingen zijn de video’s met Léah Kline en Sumati Nair. Johan stelt de vragen in het Nederlands, Léah en Sumati antwoorden in het Engels.

Hoe komt deze training tot stand?

Voor deze online training werkt Yoga by Happinez samen met yogadocent Johan Noorloos, filosofiedocent Sumati Nair, meditatie-expert Tijn Touber, arts en yogadocent Sylvia Schaeffer en yogadocenten Daphne Koken, Léah Kline en Skadi van Paasschen.

Krijg ik feedback op de opdrachten die ik invul?

Je wordt begeleid door video’s en teksten in de training, niet door een coach die de antwoorden op jouw opdrachten leest. Na het invullen van vragen verschijnt het juiste antwoord, waardoor je zelf je kennis kunt checken. Bij de vragen over je persoonlijke ontwikkeling gaat het niet om een goed of fout antwoord, maar om jouw inzicht en reflectie. Aan het eind van de cursus mail je je essay naar je mentor. Je mentor leest je essay en geeft aan dat het is aangeleverd en of het voldoende is behaald.

Wanneer zijn de praktijkdagen en wat houden deze in?

Op één van de dagen word je persoonlijk begeleid door een mentor, op de andere dag door Johan. Alle informatie en data vind je hier. Je kiest één datum van beide dag.Op de praktijkdagen verdiep je de kennis die je je binnen de online training hebt geleerd. De mentor neemt de vijf pijlers van Anicha Yoga met je door: techniek, dynamiek, zachtheid, waarneming en ontspanning. Johan gaat vervolgens met je de diepte in en je reflecteert op wat je tot nu toe hebt geleerd.

Hoe kan ik me inschrijven als ik in België woon?

Neem contact op via yoga.service@weekbladpers.nl.

Wat moet ik doen als ik problemen heb met inschrijven?

Stuur een mail naar yoga.service@weekbladpers.nl of bel naar 020-5518705.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Ben je je wachtwoord van het trainingsplatform Minddistrict vergeten? Voer hier je e-mailadres in.
Ben je je Yoga by Happinez-wachtwoord vergeten? Voer hier je e-mailadres in.

Kan ik de video’s downloaden en later (offline) bekijken?

De video’s binnen deze training worden gestreamd via internet. Dit betekent dat je geen video’s kunt downloaden en dat je verbonden moet zijn met internet om de video’s te kunnen bekijken. Dit geldt voor zowel de video’s binnen de training (de lessen met Johan), als de video’s op Yoga by Happinez.

Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op.

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief