Kies je abonnement

 

    Neem 1 jaar voor 45,-                                 Neem een halfjaar voor 25,-

Dit lees je in de editie van februari

In het nieuwe Yoga Magazine lees je o.a. alles over manifesteren, zo krijg je wat je nodig hebt, 7 houdingen voor zelfcompassie, leer een nieuw ochtend ritueel, zangeres Charlie Dée: ‘Zonder het ongeluk had ik mantra’s nooit ontdekt’ en een gratis online Pilatesles. Neem 1 jaar voor 45,-.

Dit zijn de drie populairste yogalessen

Nieuwsgierig wat onze populairste yogalessen op Yogatv zijn? Hieronder lees je meer over de favoriete lessen van onze abonnees.
Nadat je een abonnement hebt afgesloten, vind je de yogalessen gemakkelijk terug in Yogatv wanneer je zoekt op titel of docent. Je kunt dan gelijk aan je yogapractice beginnen.

1. Stretch je bindweefsel met Yin yoga

Stretch je bindweefsel met Yin yoga

Yin yoga is goed voor je bindweefsel en je gewrichten. In deze ontspannende les stretch je je bindweefsel en zorg je dat je je gewrichten soepel houdt. Kim neemt je mee door een aantal ontspannende houdingen die je lichaam soepeler maken en ze sluit af met een heerlijke eindontspanning. Neem 1 jaar voor 45,-.

Stijl:  Yin yoga

Docent:  Kim van der Veer

Duur:  37 minuten

Niveau:  Beginner

 

2. Van je hoofd naar je hart met Yin yoga

Irene Sportel - Van je hoofd naar je hart met Yin yoga oefeningen

Deze les Yin yoga van Irene Sportel brengt je terug bij jezelf. Je gebruikt je adem om dieper in je hart en in je lichaam te zinken. Met zachte oefeningen, waar je steeds een paar minuten in blijft, helpt Irene je aanwezig zijn in het nu en volledig te ontspannen. Ze moedigt je aan om je ambitie los te laten: ‘Er is geen enkele reden om hier je best te gaan doen.’ Irene sluit af met de Gayatri mantra, terwijl ze je met de klanken van haar koshi chime dieper in je eindontspanning weg laat zakken. Neem 1 jaar voor 45,-.

Stijl:  Yin yoga

Docent:  Irene Sportel

Duur:  44 minuten

Niveau:  Beginner

 

3. Verwelkom je angst: meditatie met restoratieve yoga

Verwelkom je angst

In deze zachte yogales mediteer je terwijl je een aantal verschillende restorative yoga houdingen doet. De houdingen komen voort uit  de Yin yoga en maken je gewrichten zacht. Maar bovenal keer je naar binnen om alles in jezelf te voelen en ontmoeten en dat te omarmen in plaats van het uit de weg te gaan. Vanuit zachtheid en overgave. Zoek een fijne veilige plek op en laat je begeleiden door Johan in deze prachtige yogales. Neem 1 jaar voor 45,-.

Stijl:  Meditatie

Docent:  Johan Noorloos

Duur:  39 minuten

Niveau:  Beginner

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief