Het is de meest beoefende serie in de yoga: de Zonnegroet. De houdingen zijn goed voor alle delen van je lichaam. De Zonnegroet maakt je energiek, ontspannen, sterk en vrolijk! Doe hem als warming-up, of als serie om de dag mee te beginnen. En je kunt hem zo vaak herhalen als jij prettig vindt!

Zonnegroet

 

Deze poster kun je downloaden en zelf uitprinten. Hang hem op, op een fijn plekje in huis, zodat de beelden je helpen bij het doen van de oefeningen.

Zonnegroet-tip

Begin de dag met vijf Zonnegroeten achter elkaar. Als het goed voelt, kun je van tien Zonnegroeten je dagelijkse routine maken. Neem na de serie ook de tijd om even in de Lijkhouding (Savasana) te gaan liggen en te ontspannen. Zo kunnen de effecten van de houdingen goed op je lichaam inwerken.

 

Download je poster

    Deze poster wordt je aangeboden door WPG Uitgevers. Het gebruik van deze poster is vrijblijvend en kosteloos. Door je contactgegevens achter te laten ga je ermee akkoord dat je gegevens worden opgeslagen in de database van WPG Uitgevers, zie ons privacy statement.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Delen via:

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief