Patricia van Walstijn
Patricia van Walstijn

Patricia van Walstijn


Ben je op zoek naar meer energie en vitaliteit? Patricia weet er alles van!

Rond haar 21ste kwam Patricia in aanraking met Zen meditatie. Ze ging in de leer in Thailand, India, China en de VS en volgde opleidingen als Hypnotheratie en Neuro-emotionele integratie.

Met 20 jaar ervaring kun je Patricia een expert noemen op het gebied van de Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong. Ze richtte het Chi Neng Institute Europe op met vestigingen in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Zweden.

Voor Yogatv namen we de korte maar effectieve les Opladen en ontspannen op. En we ontwikkelden de online training Laat je energie stromen, waarin je alles leert over je levensenergie: qi.

Je leven is je training’

Patricia’s levensles

Wat Patricia leerde toen ze in 1997 in China het grootste medicijnloze ziekenhuis ter wereld bezocht, vergeet ze nooit meer.

Laat je inspireren in 2 minuten:

Meer over Patricia:

www.chineng.nl

www.banyancentre.nl

Online training: Laat je energie stromen

De Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong zorgt ervoor dat de qi, je levensenergie, vrij door je lichaam kan stromen. Het bevordert de bloedcirculatie, heft blokkades op en stimuleert het immuunsysteem. Je wordt fysiek sterk en gezond en je gedachten en emoties worden rustig. Je gaat voelen dat je onderdeel uitmaakt van de natuur en je ervaart vrijheid.

Samen met Patricia ontwikkelden we een 9-weekse online training om jouw energie weer te laten stromen. De zachte oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk.

Bekijk deze training

 

 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief