Karlijn Visser Karlijn Visser
Karlijn Visser

Karlijn Visser


Ooit prijkte haar naam boven aan de lijst met Amsterdamse party girls. Maar een aantal jaar geleden sloeg Karlijn Visser een andere weg in. Inmiddels is ze yogadocent en biedt ze met haar populaire online magazine Holistik handvatten voor een fijner leven.

Als we haar spreken, heeft Karlijn net besloten de lancering van het Holistik Handboek wél te gaan vieren. Het boek over ‘body, mind, soul & holy crap’, dat ze met haar beste vriendin en zakenpartner Evelyn van Hasselt maakte, ligt inmiddels in de winkels. Het is een bundeling van en aanvulling op Karlijn en Evelyns online magazine Holistik, waarmee ze laten zien dat holistisch leven leuk én praktisch is.

In ons nieuwe magazine vertelt Karlijn ons hoe ze als tiener jarenlang werd gegijzeld door een eetstoornis, die deels te maken had met de onrust die de komst van haar pleegbroertje veroorzaakte. De manier waarop ze met eten omgaat nog steeds een goede graadmeter van hoe het met haar gaat.

Yoga kwam in 2014 in haar leven. Na een periode vol BN’er-feestjes in de Amsterdamse partyscene raakte ze tijdens haar eerste yogalessen gefascineerd door de connectie tussen lichaam en geest. Ze leert dat haar emoties er mogen zijn. Maar dat oplossingen niet vanzelf komen en je er zélf iets voor moet doen.

Het geeft rust om diep vanbinnen te voelen: wat er nodig is, dient zich vanzelf wel aan’

In Yoga Magazine vertelt Karlijn over haar yogahelden: drie docenten die een belangrijke rol hebben gespeeld in haar spirituele en fysieke ontwikkeling.

Op Yogatv deelt ze een yogaserie voor een vitale ruggengraat en open schouders. En leert ze je hoe je in de Paradijsvogel komt: Karlijns persoonlijke favoriet.

De levensles van Karlijn Visser: leven vanuit vertrouwen

‘Om je te laten leiden door iets hogers, moet je durven ontvangen wat zich aandient,’ vertelt Karlijn ons. Maar het was vooral een quote van Oprah Winfrey die Karlijn deed beseffen: als je erop durft te vertrouwen, staat het universum aan je kant. In 1 minuut vertelt ze over deze levensles:

Karlijn in Yoga Magazine

Ze staat niet alleen op de cover, maar deelt ook haar persoonlijke verhaal én haar yogahelden in het nieuwe Yoga Magazine. Bestel ‘m hier zonder verzendkosten.

BESTEL DIT NUMMER

yoga magazine karlijn visser holistik

Meer over Karlijn:

www.holistik.nl

Doe nu zelf thuis yoga met Yogatv

Elke week nieuwe yogalessen en meditaties van de beste (inter)nationale docenten. Met thema’s als relax, detox, energie, meditatie, ochtend- & avondyoga en Pilates. Of je nu 5, 30, of 60 minuten hebt: doe yoga lekker thuis, via je smartphone, tablet of computer!

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief