Irene le Roy Irene le Roy

Levensenergie, of prana in het Sanskriet, is de basis van verschillende oosterse geneeswijzen. Hoe beter de levensenergie kan stromen, hoe krachtiger en vitaler je je voelt. Yogadocent en energetisch therapeut Irene le Roy weet er alles van.

Irene le Roy is eigenaar van yogacentrum Moon Yoga Club. Ze geeft yogales, organiseert workshops en events en geeft Pranic Healing sessies die erop zijn gericht je levensenergie te vergroten.

Irene hierover: ‘Pranic Healing is een traditie die werkt op je energiesysteem. Je kunt er “oude” energie mee wegnemen en blokkades mee oplossen, waardoor je beter in ver­binding staat met je hogere zelf. De Chinees-Filipijnse Master Choa Kok Sui is de grondlegger van Pranic Healing. Hij ontwikkelde technieken om simpel maar doeltreffend je levens­energie op te schonen en je vitaler te voelen. Soms werk je met je handen, soms met kristallen, een andere keer alleen met je aandacht of ademhaling.’

Het is haar missie om een community te bouwen rondom mindful living en mensen te enthousiasmeren en inspireren hun talent in te zetten om de wereld een beetje mooier te maken. Meer weten over Irene en haar yogacentrum? Ga naar Moonyogaclub.com.

 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief