Evy Gruyaert Evy Gruyaert
Evy Gruyaert

Evy Gruyaert


In Nederland kennen we haar vooral van de apps Hardlopen met Evy en Yoga met Evy, in België is ze een bekende tv-presentatrice – met een megavolle agenda.

Deze Vlaamse schone is in Nederland bekend geworden als ‘de stem’ achter de app Hardlopen met Evy. Inmiddels is er ook een yoga-gerelateerde app van Evy Gruyaert: Yoga met Evy. Alhoewel ze in een Nederland een bescheiden bekendheid is, is ze een België een zeer bekende tv-presentatrice met een overvolle agenda. Yoga is voor Evy een oplaadpunt in haar drukke bestaan.

Evy kwam tien jaar geleden met yoga in aanraking nadat haar knie uit de kom raakte. Het vele sporten dat ze graag deed, kon ineens niet meer. Ze moest rusten en revalideren. Dit maakte haar neerslachtig: ‘Ik was altijd zo gewend te sporten; als je dat niet meer kunt, heeft dat effect op hoe je je voelt.’ Een vriendin van haar nam haar mee naar hangmatyoga, bijna het enige wat ze nog wel kon. ‘Ik was meteen verkocht, ik vond het zo plezant.’

Yoga helpt me om gas terug te nemen’

‘Yoga is een van de meest laagdrempelige ‘sporten’ die ik ken. Helemaal niet saai of zweverig. En het doet zoveel voor mij!’ In haar boek Yoga met Evy deelt ze haar liefde voor yoga met de wereld.

Meer over Evy:

Op Yogatv deelt Evy 21 Zonnegroeten. Deze serie brengt evenwicht op alle niveaus: fysiek, energetisch, emotioneel en spiritueel. Heerlijk om de dag fris en soepel mee te beginnen!

Meer lezen over Evy? Lees een groot interview met haar op ons blog.

Doe nu zelf thuis yoga met Yogatv

Elke week nieuwe yogalessen en meditaties van de beste (inter)nationale docenten. Met thema’s als relax, detox, energie, meditatie, ochtend- & avondyoga en Pilates. Of je nu 5, 30, of 60 minuten hebt: doe yoga lekker thuis, via je smartphone, tablet of computer!

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief