Vijf betekenisvolle decembercadeaus

  • Leestijd: 2 minuten
  • Marie-Claire van den Berg

Zoek je nog een mooi cadeau voor de feestdagen? Met deze betekenisvolle decembercadeaus uit de Happinez shop maak je iedereen blij. Ook fijn als cadeautje aan jezelf, voor als je thuis yoga doet en je je yogaplekje nóg knusser wil maken. Je hoeft er de deur niet voor uit en ze zijn nog heel betaalbaar ook!

Decembercadeaus Himalaya zoutlamp

Dit himalaya zoutlampje met stekker zuivert op natuurlijke wijze de lucht en is dé trend onder de nachtlampjes. Gemaakt van zoutsteen, wat een reinigende werking heeft. Ideaal voor tijdens een detoxles of een lange Savasana.

 

DagboekDagboek

Je gedachten opschrijven vermindert stress, brengt overzicht én biedt inzicht in jezelf. Er zijn eigenlijk alleen maar positieve redenen om te beginnen met een dagboek. En met de nieuwe Happinez dagboeken wordt dat nog leuk ook. Met een op astrologie geïnspireerde omslag.

SterrenbeeldkettningSterrenbeeld ketting

Wil je iets persoonlijks geven? Met deze sterrenbeeld kettingen zit je altijd goed! Aan elke ketting hangt een muntje met het symbool van jouw sterrenbeeld en een bijpassend kristal. Het is exclusief voor Happinez gemaakt, te herkennen aan het fijne Happinez muntje aan het uiteinde.

KristallenGouden driehoek set

Een set van drie edelstenen – amethist, bergkristal en rozenkwarts – die elkaars ontspannende en reinigende werking versterken én harmonie op jouw vaste yogaplek in huis kunnen brengen.

 

GiftboxGiftbox met wierook

Wil je iets groter uitpakken? Denk aan één van de vier exclusieve giftboxen die passen bij de vier elementen: vuur, water, lucht en aarde. Een mooi cadeau voor jezelf op basis van het element dat bij jouw sterrenbeeld past. Of verras juist iemand met dit persoonlijke cadeau.

Tien procent korting op je eerste bestelling

Goed om te weten: als je je aanmeldt voor de Happinez nieuwsbrief, ontvang je tien procent korting op je eerste bestelling. Ontdek hier nog veel meer mooie decembercadeaus in de Happinez shop.

Delen via:
9 december 2020 | Laatst gewijzigd op 10 december 2020

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief