Video: het ochtendritueel van Myrna

  • Leestijd: 2 minuten
  • Ilse Savenije

Welkom bij dag 1 van de Ochtendrituelen Challenge! Je leert dat je ’s morgens niet perse een anderhalf uur op de mat hoeft te gaan staan om mindful aan je dag te beginnen. Vandaag: 9 minuten oefeningen met Myrna van Kemenade.

Myrna: ‘Vroeger rolde ik echt mijn matje uit; door de jaren heen heb ik voor mezelf een meer relaxte manier gevonden om yoga in mijn ochtenden te integreren. Heel efficiënt, want zo hoef ik er niet eerder voor op te staan.’

9 minuten oefeningen met Myrna

Eerst vertelt Myrna kort over haar ochtend, daarna kun je de oefeningen met haar meedoen.

Leg een matje klaar of ga op een kleedje of tapijt zitten. Myrna gebruikt voor de eerste oefening zelf therapy balls. Je kunt hiervoor eventueel 2 tennisballen in een netje doen (maar ga vooral eerst lekker kijken).

Meer yoga met Myrna?

Op Yoga by Happinez vind je nog meer lessen van Myrna, zoals een mindful yogales of een korte beginnersles. Of volg de online training Yoga voor beginners – voor iedereen die wil starten met yoga of de belangrijkste houdingen goed wil aanleren.

Neem een abonnement op Yoga by Happinez of kies voor de online training – en je kunt elke ochtend thuis yoga doen met Myrna.

 

Delen via:
2 september 2018 | Laatst gewijzigd op 5 september 2018

20 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief