Tip: kom naar het Happinez Festival

  • Leestijd: 3 minuten
  • Ilse Savenije

Zo zien wij festivals het liefst: met inspirerende sprekers, live muziek, healthy food en natuurlijk heel veel yoga. Kom je ook naar het Happinez Festival op 10, 11 of 12 mei in Zaandam?

Neuzen door het festivalprogramma brengt ons al in licht euforische staat. Behalve grote podia met bekende sprekers als Jan Geurtz en Tijn Touber, is er een healing garden met massages en één-op-één-consults, staan er yurts met cacao-ceremonies en is er een 1001-nachten markt om mooie, duurzaame producten te shoppen. En nog heel veel meer rondom liefde, geluk en innerlijke rust.

En natuurlijk kijken we uit naar alle fijne yogalessen die er te volgen zijn. Trek je sporty legging of je baggy yogabroek aan (of stop ‘m in je tas) om een lesje mee te kunnen pakken. Voor actieve yogalessen kun je terecht op de Magic Stage, rust en stilte vind je in de Healing Garden.

happinez festival yoga

Dit zijn een paar van onze programma-favorieten waar we enorm naar uitkijken:

Wellness workout met Goedele Leyssen

Stap op de mat bij Goedele voor een Kundalini yogasessie voor kracht, ontspanning en positiviteit. Goedele ken je misschien van onze online yogalessen op Yoga by Happinez, zoals de Har-aerobic Kriya of de les voor (innerlijke) schoonheid. Met deze sessie van Goedele op het Happinez Festival raak je geïnspireerd voor een persoonlijke lifestyle reset.

Nog een oude bekende van Yoga by Happinez: ook Erica Jago komt haar (Kundalini) energie verspreiden op het festival. In haar lessen til je je bewustzijn naar een hoger niveau en laat je je creatieve energie sprankelen.

The dance of Shiva en Shakti met Afke Reijenga

Ken je Afke nog? Ze knalde van de cover van ons jubilieumnummer twee jaar geleden. Zodra Afkes naam ergens op een yoga-festivalprogramma staat, staan wij vooraan. Een Vinyasa flow op het ritme van je adem mixt ze met dansbewegingen en contact maken met je mede-yogi’s, waardoor je bomvol energie en verbinding haar les uit springt. Van deze Dance of Shiva en Shakti verwachten wij dus weer dezelfde Afke-boost zoals we haar gewend zijn!

Vijnana yoga met Thirza van der Hoef

Meer behoefte aan meditatie en ademoefeningen? Ontdek Vijnana yoga met Thirza, die mindful momenten combineert met dynamische bewegingen.

happinez festival yoga

Yoga tunes (van Uked tot DJ Isis)

Tijn Touber en Binkie (van de online training Spoedcursus verlichting) komen samen hun muziek delen, net als de ukelele-ladies Liselotte en Barbara van Uked. Jan Kuiper, die de muziek voor onze Yoga by Happinez-jingles maakte, geeft een concert waar yoga, meditatie en ademhaling je door een bijzondere innerlijke reis voeren. En natuurlijk komen er nog heel veel meer bijzondere muzikanten (van hang-spelers tot harpisten) die voor ons nog onbekend zijn. We kijken er naar uit om verrast te worden.

The Ceremony

Nieuw deze vijfde editie van het Happinez Festival: The Ceremony. Een magisch avontuur op de zaterdagavond, waar spiritualiteit en muziek samensmelten. Muziek en dans krijgen een diepere betekenis door de rituelen en ceremonies die hier gaan plaatsvinden. Kampvuren, meditatie, glitters en Deep House yoga: tijdens dit avondprogramma komen heel veel wonderen samen.


Bestel je festival tickets

Het Happinez Festival vindt plaats op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 mei. De locatie is nieuw: TAETS in Zaandam, een industrieel terrein waar ook volop water, lucht en licht is!

Met een ticket heb je een van deze dagen toegang. Zien we je daar?

BESTEL JE KAARTEN

Delen via:
9 april 2019

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

1 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief