Speciaal voor jou: yantra kleurplaat

  • Leestijd: 2 minuten
  • Yoga by Happinez

Soms is het best een opgave om je geest tijdens het mediteren gefocust te houden. Dan blijf je maar afdwalen, wat je ook probeert om bij de les te blijven. Kleur dan eens een yantra: een kleurige, geometrische figuur die spirituele energie in zich draagt. Download de gratis yantra kleurplaat en probeer het uit!

Elke yantra staat symbool voor een planeet of een god en bezit een kwaliteit die je kunt gebruiken in je dagelijks leven. Het kleuren van de yantra en het zingen van een mantra werkt rustgevend en helpt je concentreren.

Ganesha-yantra

Speciaal voor jou hebben we een Ganesha-yantra geselecteerd. Deze god met het olifantenhoofd ruimt obstakels uit de weg en helpt je bij nieuwe projecten. Kun je wel wat nieuwe energie gebruiken en een steuntje in de rug bij nieuwe uitdagingen die op je pad komen? Kleur de Ganesha-yantra en reciteer de bijhorende mantra OM GANG GANAPATAYE NAMAH – OM. Kijk of je de Ganesha-energie van ontspanning en moed kunt voelen.

Yantra kleurplaat downloaden

Laat hieronder jouw gegevens achter voor het downloaden van deze gratis yantra kleurplaat. Ontdek daarnaast ook wat de vormen binnen een yantra symboliseren.

Delen via:
12 juli 2022 | Laatst gewijzigd op 12 juli 2022

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief