Test: Welke yantra past bij jou?

Weet jij aan welke kwaliteit jij nu behoefte hebt in je leven? Bijvoorbeeld spiritualiteit, zorgzaamheid of originaliteit? Ontdek het aan de hand van deze korte test. Kies een van de negen yantra’s uit – een symbool met een specifieke kracht – en laat je inspireren door de boodschap van jouw yantra.

yantra

Om meer over jezelf te weten te komen, kun je yogahoudingen doen, mediteren, je horoscoop laten trekken – of je kunt yantra’s tekenen en kleuren.

Wat is een yantra?

Een yantra is een soort mantra-op-papier: een kleurige geometrische figuur die spirituele energie in zich draagt. Elke yantra staat symbool voor een planeet of god en bezit een kwaliteit die degene die hem uitkiest, op dat moment in z’n leven nodig heeft. Zo heeft de yantra die bij de vurige planeet Mars hoort, te maken met passie. De energie van Mars geef zelfvertrouwen en onafhankelijkheid. Wie de passie-yantra tekent of erop mediteert, wordt geholpen om doelgericht en gedreven te zijn.

Een yantra kiezen

De yantra’s in deze test zijn uitgekozen door de Amerikaanse yogadocente Sarah Tomlinson, auteur van het boek Nine designs for inner peace. Welke van de negen figuren spreekt jou het meeste aan? Kies er eentje en kijk daarna wat je keuze precies betekent en aan welke kwaliteit jij nu behoefte hebt.

Start je test

-
Reacties:
  • Ilse Savenije

    Dag Nellie, wat jammer! Waar probeer je de test te openen (iPhone, Android telefoon, wat voor laptop of browswer)? Dan proberen we het op te lossen! Groetjes Ilse, online redactie

  • Mo

    Ik krijg ze ook niet geopend.

  • Ilse Savenije

    Dag Mo, wat jammer! Waar probeer je de test te openen (iPhone, Android telefoon, wat voor laptop of browswer)? Dan proberen we het op te lossen! Groetjes Ilse, online redactie

LAAT EEN REACTIE ACHTER:

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka