nietgratis
Zwangerschapsyoga: de kracht van ontspanning

Zwangerschapsyoga: de kracht van ontspanning

502 weergaven
Bewaar als favoriet

Zwangerschapsyoga: de kracht van ontspanning

Deze les zwangerschapsyoga staat in het teken van de kracht van ontspanning. Kim leert je drie verschillende ademhalingsoefeningen die je tijdens je zwangerschap, bevalling én kraamtijd toe kunt passen. Ze sluit af met een heerlijke ontspanningsoefening waarin je contact maakt met je kindje (en jezelf!). Het is een kalme les, meer een een work-in dan een work-out.

Natuurlijk geldt altijd: als bepaalde oefeningen niet goed voelen, forceer dan niets. Kies voor de Kindhouding als je even pauze wil nemen tijdens deze les en neem de rust op de momenten waar je die nodig hebt. Trouwens, ook als je niet zwanger bent is deze les fijn om te volgen!

Voor deze les zwangerschapsyoga heb je nodig: een bolster (of een dikke opgerolde deken), een meditatiekussen en twee blokken (of een stapeltje boeken).

Over Kim

Kim van der Veer is yogadocent en Ayurveda-coach. In haar werk leert ze mensen dat luisteren naar je lichaam het belangrijkste is wat je kan doen. Met haar bedrijf Rasa geeft Kim wekelijks yogales en organiseert ze Ayurveda-workshops en bijeenkomsten voor en met moeders waarin ze de filosofie achter Ayurveda en yoga deelt. Ze maakt de eeuwenoude tradities van Ayurveda eenvoudig en toepasbaar in onze drukke dagelijkse bestaan. Ook publiceert ze boeken over Ayurveda, voor volwassenen en kinderen.

In samenwerking met Yoga by Happinez ontwikkelde ze ook de Ayurveda Self-care Challenge 2021.

Wil je meer weten over Kim van der Veer? Kijk op haar docentpagina en volg haar op Instagram op @kimvdveer.

2 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief