nietgratis
Vinyasa met Seth

Vinyasa met Seth

1.082 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze korte Vinyasa kom je actief in beweging. Voel je je stretchy en bendy? Dan is deze les voor jou! Al na een paar minuten voel je je spieren lekker opwarmen en je lichaam soepel worden. Seth neemt je in een sportief tempo mee door verschillende voor- en achteroverbuigingen. En tussendoor neemt hij de tijd om met zachte, vloeiende bewegingen weer op adem te komen. 

Over deze Vinyasa

Zorg dat je voor deze les een blok of een stapel stevige boeken bij de hand hebt. Deze Vinyasa is voor gevorderde yogi’s. Seth doet een aantal stevige Zonnegroeten, Krijgers en de Halve Maanhouding. Hij wisselt vooroverbuigingen en achteroverbuigingen af in een pittig tempo en eindigt met het Wiel (Chakrasana). Tussendoor besteedt hij aandacht aan soepele bewegingen zodat je tijdens je flow ook even op adem kan komen. En natuurlijk sluit hij af met een Savasana. Zijn sommige houdingen te moeilijk voor je? Ga niet over je grenzen en kies dan even voor Kindhouding.
Over Seth Kamphuijs

Als veelbelovend acteur en presentator ging Seth Kamphuijs zijn geluk beproeven in Amerika. Maar daar fietste hij het noodlot tegemoet. Hij brak zijn rug bij een auto-ongeluk. Yoga bleek zijn redding. Het gaf zijn leven een compleet nieuwe wending. Seth geeft les in Amsterdam bij verschillende scholen en is oprichter van de Amsterdam Yoga Collective. Lees meer over Seth op zijn docentpagina.

9 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief