nietgratis
Omarm het nieuwe met Yin yoga

Omarm het nieuwe met Yin yoga

3.821 weergaven
Bewaar als favoriet

Omarm het nieuwe! In deze les Yin yoga nodigt Djilani je uit de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen te laten groeien en stromen. Met zachte Yin houdingen laat je los wat jou niet meer dient zodat er ruimte ontstaat om te omarmen wat voor je in het verschiet ligt.

Voor deze les is het fijn een bolster, twee blokken en een meditatiekussen klaar te leggen. En eventueel een dekentje voor de eindontspanning.

Omarm het nieuwe en verbind met jezelf en anderen

Djilani streeft ernaar mensen te verbinden met zichzelf en met anderen. Met invloeden uit de medische antropologie en sociologie én de nodige straatwijsheid heeft hij een unieke methode ontwikkeld die mensen helpt hun innerlijke pad naar persoonlijke groei te vinden in lichaam en geest. Inspiratie haalt hij uit Raja yoga, Tantra, Kemetic yoga, Psychologie, Functional Fitness en Martial Arts. Djilani ziet yoga als middel voor swadyaha, zelfonderzoek. Zijn lessen, congressen en workshops zijn een toevluchtsoord voor zelfstudie en persoonlijke groei.

 

Meer over Djilani Sprang-Purperhart

Wil je meer weten over Djilani? Ga naar zijn website yogawithdjilani.com of vind hem op Instagram via @djilaniwithabeard.

Meer lezen over hoe je energiek de lente ingaat? Klik hier.

62 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief