nietgratis

Laat negatieve energie los

Een meditatie om irritaties te onderzoeken en los te laten

Blijft er maar iets of iemand in je hoofd zitten, en wil je ervan af? Misschien heb je een gesprek gevoerd waar je over blijft malen, is er iemand in je omgeving waar je even (mentale) afstand van wilt nemen, was er een conflict… In deze meditatie ga je die irritatie of afleiding loslaten.

Maar eerst ga je op onderzoek uit. Dolly Heuveling van Beek helpt je in deze meditatie om de situatie terug te halen. Dat gevoel dat je liever in een hoekje van je bewustzijn stopt, ga je nu uitnodigen en je emoties onderzoeken. Het helpt je eerlijk te zijn en inzicht te geven in de situatie.

Daarna kun je gaan schoonwassen: loslaten. Na afloop voel je zuivere energie en helderheid, en heb je een techniek geleerd die je vaker toe kunt passen.

-
Reacties:
 • Astrid Schotte

  Heerlijk om de dag mee te beginnen. In de nacht heb ik namelijk het gevoel dat ik soms in situaties blijf hangen. Bij deze heb ik dat van me afgespeeld. Ik voelde ook de nieuwe zuivere energie op het einde. Leuke tip om het nu in een dagboek te noteren.

 • Carin

  Mooi om te horen en om er wat mee te doen en mooi om door te geven.

 • Anja

  Heerlijk. In zo´n korte tijd dat gevoel kunnen krijgen. Even een momentje `zelf-tijd`. Het wegspoelen met water was fijn en de zuivere energie later kon ik goed voelen en heel erg waarderen. Dank je wel! Ga ik vaker doen. Top !!

 • Gerda

  Bijzonder Dolly. Het is kort en zo krachtig. Het werke meteen en ik vindt je stem heel aangenaam. Hierdoor hoor ik alles wat je zegt. En kan het daarom ook toelaten.

 • Chris

  Bijna drie jaar geleden kwam ik met jouw meditaties in aanraking, Dolly, en door jouw meditatiechallenge leerde ik veel beter opgaan in de yogalessen die ik toen volgde. Dat doe ik nu nog steeds, elke dag, en nu ik deze meditatie doe, voel ik weer hoe krachtig jouw begeleiding is. Dankjewel!

 • Ilse Savenije

  Wat mooi te lezen Chris, dat je beter op kunt gaan in je yogalessen dankzij Dolly's technieken!

 • jet

  prachtige metafoor met het water, ik laat het ook door me heen spoelen. fijne meditatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER: