nietgratis
Maak je dromen waar met Dru yoga

Maak je dromen waar met Dru yoga

3.345 weergaven
Bewaar als favoriet

Dru yogadocent Roos Kocken was een van de favorieten tijdens onze docentenverkiezing op Facebook. En als je haar lessen volgt, begrijp je dat meteen. Roos geeft je een veilig en vrolijk gevoel tijdens haar lessen. Ze maakte al twee lessen voor Yoga by Happinez, dit is haar derde les.

Dru yoga: zacht voor je gewrichten

Deze Dru yogales is bedoeld om de kwaliteiten die jij belangrijk vindt in je leven meer naar je toe te halen en je te helpen met het realiseren van je dromen. Bij deze les blijven je gewrichten zacht en los.

Je begint met een kleine warming up waarbij je je lichaam zacht masseert. Daarna gaat ze door met een aantal oefeningen om je lijf actief en wakker te maken. Vervolgens visualiseer je het beeld van je droom en begeleidt Roos je door een aantal zachte staande en zittende houdingen. Tijdens deze houdingen richt je je aandacht bewust op je droom of je wens. Met oefeningen als de dansende Boogschutter en oefeningen om je manipura chakra te activeren, ontwikkel je kracht en dapperheid om stappen richting je doelen te zetten.

Ze sluit af met een zittende ontspanning. Na deze les bruis je weer van energie en zul je je droom de rest van de dag dichtbij je dragen.

Levensles

Bekijk ook de levensles van Roos Kocken waarin ze vertelt over haar strijdt in de body positivity-beweging, gedreven door haar eigen struggles in de periode van haar eetstoornis. Yoga leerde Roos zichzelf en haar lichaam liefhebben. ‘En dat gaat verder dan zelfacceptatie. Dat klinkt alsof je goed genoeg bent, ondanks tekortkomingen. Nee, zelfliefde gaat om jezelf écht waarderen en liefhebben.’

Meer weten over Roos? Kijk dan ook eens op yogawithroos.nl.

69 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief