nietgratis
Hartmeditatie

Hartmeditatie

3.751 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze Hartmeditatie nodigt Djilani je uit in te tunen op je ademhaling en het ritme van jouw hart. Dat geeft je het gevoel van thuiskomen bij jezelf, de mooiste plek waar je kunt zijn.

Over deze Hartmeditatie

Deze hartmeditatie maakt je rustig, liefdevol en evenwichtig. En je hoeft er niet eens zoveel voor te doen, behalve je door de stem van Djilani te laten meevoeren en het ritme van jouw hart te volgen. Je kunt deze les in de ochtend doen, of juist ’s avonds voor het slapen gaan. Laat je hart levendigheid, warmte en uitbundigheid in jou wakkeren. ‘Alsof het leven bedoeld is om gedanst te worden’, zegt Djilani.

Over Djilani

Djilani streeft ernaar mensen te verbinden met zichzelf en met anderen. Met invloeden uit de medische antropologie en sociologie én de nodige straatwijsheid heeft hij een unieke methode ontwikkeld die mensen helpt hun innerlijke pad naar persoonlijke groei te vinden in lichaam en geest. Inspiratie haalt hij uit Raja yoga, Tantra, Kemetic yoga, Psychologie, Functional Fitness en Martial Arts. Djilani ziet yoga als middel voor swadyaha, zelfonderzoek. Zijn lessen, congressen en workshops zijn een toevluchtsoord voor zelfstudie en persoonlijke groei.

 

Meer over Djilani Sprang-Purperhart

Wil je meer weten over Djilani? Ga naar zijn website yogawithdjilani.com of vind hem op Instagram via @djilaniwithabeard.

Meer lezen over hoe je energiek de lente ingaat? Klik hier.

25 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief