nietgratis
De basis van Kundalini yoga

De basis van Kundalini yoga

2.131 weergaven
Bewaar als favoriet

Begin je net met yoga en vraag je je af welke yogastijl het beste bij je past? Volg dan een van onze introductielessen, zoals deze basisles Kundalini yoga van Guru Gian. Deze les is ook heel prettig als je al meer ervaring hebt met yoga. 

Over de docent

Guru Gian werd geboren als Jasper Kok en is al jaren een gepassioneerd Kundalini beoefenaar. Hij weet als geen ander hoe je vanuit je innerlijke energie in je eigen krachten kunt gaan staan en je leven op alle gebieden kunt veranderen. Als leraar, coach, trainer en therapeut helpt hij vanuit zijn bedrijf Guru Gian mensen en bedrijven om met meer zingeving, liefde en succes te leven. Bekijk ook zijn levensles op zijn docentpagina.

Wat is Kundalini?

Kundalini is een dynamische, actieve vorm van yoga die is gericht op het aanwakkeren van de Kundalini energie. Deze vorm van yoga komt uit de tantrische traditie, die als uitgangspunt heeft dat alles met elkaar verbonden is. Het idee is dat het hele universum in jezelf leeft en je tegelijkertijd een klein deeltje van het grote geheel bent.

Typisch voor deze vorm van yoga is onder andere dat er in de houdingen veel bewogen wordt om de energie op te wekken. Je draait bijvoorbeeld rondjes vanuit het bekken, trekt bij het uitademen in de vuurademhaling steeds krachtig je navel naar binnen. Lees meer over deze yogastijl op onze pagina over Kundalini.

Meer informatie over Guru Gian en zijn werk vind je op zijn website.

14 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief