reizen

Boek hier je yogareis

Yogaretreats waar alles lijkt te kloppen: de mensen, het eten, de sfeer, de yoga. Monique van reisorganisatie Happy Soul Travel en onze hoofdredacteur Heleen speuren de wereld af naar de mooiste plekjes.

Heleen en Monique van Happy Soul TravelMonique en Heleen:
‘Duurzaam reizen als een yogi: hoe doe je dat? We zetten 7 tips + onze duurzame reizen op een rij.’
Zoek en boek

Reisaanbiedingen

Reisaanbiedingen

Familieyogaweek in Italië

Prachtige yogavakanties voor het hele gezin in een fijne villa in Italië. Of je nu met één kind komt, met een groot gezin of samen met een vriend(in), iedereen is welkom.
vanaf € 1450,-
Meer info

Familieyogaweek in Portugal

Prachtige yogavakanties voor het hele gezin op een ecofarm in Portugal en een fijne villa in Italië. Of je nu met één kind komt, met een groot gezin of samen met een vriend(in), iedereen is welkom.
vanaf € 1250,-
Meer info

Reisadvertenties

Reisadvertenties

Reconnect with yourself… in Kenia

Magical 8 day retreat at the coast in Kenia. Dru Yoga, Meditation & more in Watamu Treehouse. Relaxations, Ayurvedic treatments, guided adventures in nature and vegetarian food. Video.

Reisverhalen

De mooiste reisverhalen

Alle yogareizen die je op onze site kunt boeken zijn door ons getest en goedgekeurd. Lees de reisverhalen van onze journalisten en laat je inspireren.

Heleen Peverelli

Op safari in Afrika: het haalt heel wat naar boven bij hoofdredacteur Heleen. Angsten, zorgen – maar ze ervaart ook de grootsheid van het leven als het haar lukt zich over te geven aan het moment.

Krijg nu een yogamat cadeau bij je abonnement

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief