Dorien Bortels Dorien Bortels
Dorien Bortels

Dorien Bortels


Dorien Bortels is medeoprichter van NewNature Yoga, een yoga Ashram in Nederland waar je Nederlandstalige yogaopleidingen kunt volgen. Met NewNature Yoga streeft ze ernaar om een veilige plek te creëren voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

New Nature Yoga is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, om de verbinding met jezelf (weer) aan te gaan, en van daaruit de verbinding met anderen te maken. Een plek voor yoga in zijn meest pure en oorspronkelijke betekenis, nuchter en zonder poespas, gekleed in een hedendaags jasje.

Persoonlijk en rustgevend

De lessen van Dorien zijn altijd erg persoonlijk. Dorien gelooft dat yoga voor iedereen toegankelijk is en dat iedere houding voor iedereen een andere beleving is. Daarom begeleidt ze je altijd met persoonlijke aandacht en is er in haar lessen ook altijd ruimte voor variatie en ondersteuning. Zo kan iedereen groeien op de manier die het beste bij hem of haar past. En niet alleen haar lessen zijn heel fijn om te volgen, ook haar Vlaamse accent is heerlijk rustgevend om naar te luisteren.

Lees meer over Dorien en NewNature Academy op de website www.newnatureyoga.nl of volg NewNature Academy op Facebook en Instagram.

Lees hier meer over zwangerschapsyoga.

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief