Video: het ochtendritueel van Ram

Welkom bij dag 4 van de Ochtendrituelen Challenge! Vandaag: 10 minuten Pranayama (ademoefeningen) met Ram Jain.

Ram start zijn dag met ademoefeningen, een meditatie en het lezen van geschriften. ‘Al zo lang als ik me kan herinneren sta ik vóór vijf uur op. Vroeg opstaan geeft me het gevoel dat de dag lang is en dat ik rustig kan beginnen. Word ik later wakker, dan voel ik me moe en gehaast, alsof de ochtend al bijna voorbij is. Mijn energie is dan de hele dag anders.’

10 minuten ademoefeningen met Ram

Ram vertelt over zijn ochtend en neemt je daarmee mee door 3 ademoefeningen. Zorg dat je prettig en rechtop kunt zitten.

Meer yoga met Ram?

Op Yogatv vind je een klassieke Hatha yogales van Ram van 90 minuten.

Neem een abonnement op Yogatv en je kunt elke ochtend thuis yoga doen met Ram.

-
Reacties:
 • Heleen

  A very special experience, a good way to start my day. Thank you so much yogi Ram!

 • Nancy van Beelen-Siebel

  Thank you so much Ram for sharing your morning ritual!!Love seeing you and hear your teachings again.You are such an amazing teacher. I am so blessed to have had you as my teacher!Warm regards,Nancy

 • Susanna Willis

  Een mooi en rustig presoon. Alleen ik vraag me af waarom zijn keel gebied zo erg pompt. Dit lijkt me geen goede zaak. Ook zou ik meer uitleg verwacht hebben over het in- en optrekken van de onderbuik als je kapalabatti doet.

 • Sita Bhajan

  A very special experience, a good way to start my day. Love seeing you and hear your teachings again. Thank you yogi Ram. Namaste

 • Claudia

  Dank je wel Ram, very helpfull and nice to doooo⭐️⭐️

 • IVY

  GOED OM ZO DE DAG TE BEGINNEN. DE LONGEN WORDEN DAN GOED GEREINIGD. DE LAATSTE OEFENING IS NIEUW VOOR MIJ EN ZAL IK ZEKER PROBEREN. DANK HIERVOOR RAM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER:

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka