Tover jouw buitenverblijf om tot yogatempel met deze fijne spullen

  • Leestijd: 2 minuten
  • Elsa Govaarts

Terwijl je de Zonnegroet doet op het gras, voel je de warmte van de zon op je huid en ruik je de geur van een nieuwe zomerdag. Hoe heerlijk is het om buiten yoga te doen? Met deze lessen en spullen uit de Happinez shop creëer je een tempel voor buiten yoga en ontmoetingen.

buiten yoga

Buiten yoga

Of je nu een tuin hebt waar je je yogamat kunt uitrollen of een plek kunt creëren op je balkon, een betere combinatie dan yoga in de buitenlucht is er bijna niet. Yoga verlaagt je stressniveau, helpt je ontspannen en houdt je lichaam soepel. En een portie buitenlucht vergroot je geluksgevoel, is goed voor je longen en verbetert je concentratievermogen.

Zomerse yogaplek

Jouw buitenverblijf lonkt niet alleen voor een yogasessie, maar ook voor gezelligheid met vrienden en familie. Krijg jij door het buiten leven ook altijd zin om je balkon, terras of tuin feestelijk aan te kleden? Fleur jouw buitenverblijf op met leuke accessoires zoals een mooi wanddoek of een dromenvanger. Zo creëer je jouw eigen tempel voor buiten yoga én heb je een sfeervolle ontmoetingsplaats om weer met geliefden te genieten van lange zomerdagen in de buitenlucht.

Grote zomer winactie!

Alles om je huis, tuin óf balkon om te toveren tot een zomers paradijs vind je in de Happinez webshop. Van kleurrijke waxinelichthouders, mooie wanddoeken tot prachtige linnen tafelkleden.

Doe mee aan de grote zomer winactie van Happinez en maak kans op één van de 103 speciaal geselecteerde zomerprijzen, van een houten wandrek en rustgevend zoutlampje tot je eigen sterrenbeeld ketting.

Meld je vóór 1 september aan:

IK DOE MEE

Oefeningen voor buiten yoga

Zelf buiten yoga doen? Met deze yogaoefeningen geniet jij optimaal van jouw sessie buiten yoga:


Geef de zon door met de Zonnegroet-estafette

Begin de ochtend met een Mindful Meditatie

Activeer je linker- en rechterhersenhelft

Fotograaf – Anne Timmer Stylist – Ramona Da Cruz Lopes MUA – Sanne Le Glas Bleeker

Delen via:
15 juli 2021 | Laatst gewijzigd op 15 juli 2021

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief