Het eerste digitale Yoga by Happinez is uit!

  • Leestijd: 2 minuten
  • Marie-Claire van den Berg

Yoga by Happinez heeft iets nieuws! Naast het vertrouwde Yoga by Happinez op papier gaan we vanaf nu ook twee keer per jaar een compleet digitaal nummer uitbrengen met veel online extra’s. Zoals video’s van houdingen, inspirerende luisterverhalen, muziek, audiomeditaties en mooie prijzen. 

Bekijk hier de preview!

Als abonnee krijg je dit nummer digitaal toegestuurd. Heb je nog geen abonnement? Bekijk dan onze abonnementen of koop een los nummer.

In ons eerste digitale magazine krijg je onder andere:

Boeddhist en soul sister Michelle

Meer kracht en meer vertrouwen: boeddhist Michelle de Bruijn neemt je stap voor stap mee langs de belangrijkste levenslessen van het boeddhisme in een inspirerende talk en een audiomeditatie met muziek. ‘Het boeddhisme leerde me verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven.’

Yoga Nidra audiomeditatie

Yoga Nidra is populairder dan ooit. Droom weg bij deze diep ontspannende vorm van “slaapyoga”. Een heerlijke audiomeditatie ter ontspanning tussendoor of net voor het slapen gaan. Diepe rust gegarandeerd!

Zomerhoroscoop

Je jaar volgens de oudste astrologie ter wereld. Wat voor invloed heeft je karma op de ontwikkelingen dit jaar? Hoe zorg je ervoor dat je wensen en dromen tot bloei komen, en waar moet je voor oppassen? De Jyotish of Vedische astrologie, gebaseerd op de oude Veda’s, vertelt het je.

Houdingen voor een krachtige core

Een sterke buik is niet alleen gezond (dag rugklachten!), maar staat ook fraai. Na het doen van deze simpele serie weet je zeker dat je al je buikspieren hebt gebruikt.

Win een consult!

Om ons nieuwe digitale magazine te vieren, geven we vanaf 23 april vijf prijzen weg! Hier vast een voorproefje van de prijzen die je kan winnen.

Reisreportage op Lesbos

Op Lesbos bevindt zich het grootste vluchtelingenkamp van Europa. Hoofdredacteur Heleen Peverelli ging er met yogi-organisatie Because we Carry naartoe om te helpen. Het werd een week van ontzetting, maar nog meer van hoop. De reportage is ook te beluisteren als audioverhaal.

En nog veel meer!

Delen via:
23 april 2020 | Laatst gewijzigd op 23 april 2020

20 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief