nietgratis
Transcendente Reis

Transcendente Reis

7.921 weergaven
Bewaar als favoriet

De Transcendente Reizen van Marieke van Meijeren lijken in eerste instantie op meditaties, maar vinden plaats op een ander niveau. Marieke brengt je als het ware in een staat van hypnose, waarin je een reis met je ziel maakt.

Transcendente Reis: geen gewone meditatie

Marieke : ‘Een Transcendente Reis draait om jezelf echt zíen en om het aanschouwen van al je gevoelens en gedachten. Daarachter schuilt je ware Zelf, De Ziel of het Hogere Zelf. Daar verbinding mee maken en een ervaring mee krijgen is een transcendente ervaring. Het overstijgt je ‘ik’. Zelf voel ik me na een reis zacht, kalm en helder. Doordat je dat vervolgens uitstraalt, krijg je heel andere reacties van je omgeving dan wanneer je gehaast en gestrest de buitenwereld instapt. Warmte en liefde ontvouwen zich als vanzelf om je heen.’

Zoek een rustig plekje op en geef je over aan de Transcendente Reis van Marieke.

Over Marieke

Marieke van Meijeren is energiewerker en oprichter van de Bewustzijn School. Ze wordt ook wel de Light Rider genoemd. Haar missie: een gids te zijn in het verhogen en verdiepen van het bewustzijn van de mens. Meer informatie over Marieke vind je op haar docentpagina of op haar site De Bewustzijn School.

49 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief