nietgratis
Restorative yogales

Restorative yogales

2.480 weergaven
Bewaar als favoriet

Deze Restorative yogales is er eentje voor iedereen. Jong, oud, lenig, stijf, dik of dun, dat maakt niet uit. Als je het leuk vindt, kun je deze les ook heel goed met z’n tweeën doen. De practice helpt je om je hele gestel fysiek en spiritueel te resetten.

Over deze Restorative yogales

In deze  les doen Seth en Sharleen je de vijf basishoudingen van Restorative yoga voor. Je kunt de houdingen uit deze les ook los doen voor jezelf. Als het goed voelt, kunt je tot wel twintig minuten in dit soort houdingen blijven. Ze brengen je lichaam in een diepe staat van rust. Zo activeer je het zelfherstellend vermogen van je lichaamterwijl je comfortabel ligt en focust op je ademhaling. Wil je meer weten over Restorative yoga? Klik dan hier.

Over Seth Kamphuijs

Als veelbelovend acteur en presentator ging Seth Kamphuijs zijn geluk beproeven in Amerika. Maar daar fietste hij het noodlot tegemoet. Hij brak zijn rug bij een auto-ongeluk. Yoga bleek zijn redding. Het gaf zijn leven een compleet nieuwe wending. Seth geeft les in Amsterdam bij verschillende scholen en is oprichter van de Amsterdam Yoga Collective. Lees meer over Seth op zijn docentpagina. Of volg hem op Instagram.

13 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief