gratis
Ademchallenge met Mr. Breath (1 – welkom)

Ademchallenge met Mr. Breath (1 – welkom)

10.155 weergaven
Bewaar als favoriet

Welkom bij de 7-daagse ademchallenge!

De meeste mensen gebruiken nog geen derde van hun ademcapaciteit. Kun je nagaan wat je kunt bereiken als je wél volledig vrij ademt! Rob Koning, alias Mr. Breath, ontdekte zelf de kracht van ademen tijdens een burn-out. Nu deelt hij zijn filosofie met anderen: je ademt zoals je in het leven staat.

In deze video vertelt Rob eerst kort over de veelzijdigheid en inzetbaarheid van de adem. Daarna neemt hij je mee door een simpele oefening die zorgt voor directe ontspanning. Met een paar diepe, bewuste in- en uitademingen breng je je systeem tot rust.

Je kunt de oefening altijd en overal doen. Probeer deze week elke dag twee keer een moment te vinden waarop je de oefening doet. In het begin helpen we je daar natuurlijk bij: je krijgt vandaag en morgen twee mailtjes van ons. En daarna elke ochtend nog een reminder of tip.

Ervaar zelf wat bewust ademen met jou doet. We wensen je veel plezier.

Adem-challenge: doe ook mee!

Deze les is onderdeel van de 7-daagse ademchallenge met Mr. Breath. Heb jij je nog niet aangemeld? Schrijf je je gratis in en ontvang 7 dagen lang een mail met deze oefening, extra tips, reminders en inspiratie.

MELD JE AAN

43 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief