Yogaweek aan het Gardameer in Italië

De goede dingen van het leven, ‘la dolce vita’, combineren met yogalessen voor alle niveaus. Dat is waar het allemaal om draait tijdens de kleinschalige yogaweken in Italië. ’s Ochtends deelnemen aan yogalessen in een prachtige omgeving, gevolgd door een met liefde bereide Italiaanse lunch en ’s middags genieten van vrije tijd. 

gardameer yogareis

Kleinschalige yogaweek aan het Gardameer

De yogaweek vindt plaats in Noord-Italië, precies tussen de stad Verona en het Gardameer in. Hierdoor is deze locatie ideaal voor een dagje in, op of aan het water, maar ook voor een bezoek aan de romantische stad Verona.

Je verblijft in een landhuis uit 1893 in het centrum van de Ronchi Vallei, midden tussen de uitgestrekte druivenvelden. In het landhuis verblijf je tegelijkertijd met ongeveer acht andere gasten. Dit maakt de yogaweek erg kleinschalig met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Ervaar adembenemende stilte op locatie en kom tot rust in een gastvrije omgeving.

Tijdens een yogaweek ontvang je vijf ochtendyogasessies, die geschikt zijn voor alle niveaus. De lessen worden rustig opgebouwd en zijn niet heel pittig. Hierdoor kan iedereen zijn of haar eigen grenzen verkennen in de houdingen. Wat extra bijzonder is aan de lessen is dat ze plaatsvinden op een hoger gelegen paviljoen. Wat resulteert in een beeldschoon uitzicht over de uitlopers van de Dolomieten.

Naast de yogasessies is er veel ruimte voor vrije tijd. In de omgeving zijn genoeg andere activiteiten te beleven om deze vrije uren vol te maken. Zo kun je een bergwandeling maken, een massage krijgen, luieren in een hangmat, varen op het Gardameer of een bezoek brengen aan de opera in Verona. En elke vrijdagmiddag staat er een prachtig live concert van verschillende muzikanten op het programma van de yogaweek.

Boek je eigen yogaweek

De prijs (vanaf € 1085,-) is inclusief 7 overnachtingen, alle yogalessen, 5 dagen volpension, 2 dagen o.b.v. logies & ontbijt, uitgebreid wijnarrangement en gratis liveconcert, gebruik van de sauna en alle consumpties in huis.

Aanbieding voor Yoga Magazine lezers: anti-stressmassage cadeau

Boek via onze website en je ontvangt een gratis anti-stressmassage tijdens je verblijf in Noord-Italië.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent(en), de beschikbare data en prijzen? Klik dan verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 1085,-

 INFORMATIE & DATA 

Gardameer

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief