Yogaretreat in sfeervol Zuid-Frankrijk

In een oud en sprookjesachtig landhuis in Zuid-Frankrijk kun je tijdens een yogaretreat prima ontstressen en tot rust komen. Tijdens je verblijf in het landhuis waan je je in een andere wereld, ver weg van het hedendaagse alledaagse. Een plek waar de klok kan plaatsmaken voor de tijd.

yogaretreat frankrijk

Yogaretreat in Zuid-Frankrijk

De streek waarin het yogaretreat plaatsvindt, kent een rijke historie, veel middeleeuwse dorpjes, riviertjes en een romantisch heuvelachtig landschap. In de verte kun je de toppen van de Pyreneeën zien. Oftewel: het is de perfecte omgeving om tot rust te komen en je zorgen te vergeten.

Tijdens het yogaretreat is er veel ruimte voor eigen invulling, maar er zijn natuurlijk ook allerlei yogalessen die je kunt volgen. Die lessen worden gegeven door eigenaresse Gertrud. De Franse slag waarmee zij yoga onderwijst, straalt door in al haar lessen: de nadruk ligt op de ademhaling en op de eigen interpretatie. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer waarin het niet gaat om de prestatie of om het uiterlijk, maar puur om je eigen ontwikkeling. Het soort yoga dat wordt onderwezen, wordt ‘embodied meditation’ genoemd. Hierbij wordt klassieke Hatha yoga gecombineerd met ademhalingsoefeningen.

In het landhuis kun je zeven maanden per jaar terecht voor een heerlijke retreat onder leiding van de hartelijke en gastvrije Gertrud. Je kunt kiezen uit individuele korte retreats en vier prachtige signature retreats. Elke yogi, van beginner tot gevorderde, is welkom om de verrukkelijke plantaardige maaltijden en Gertruds wijze yogalessen te ervaren in de sprookjesachtige villa middenin de Franse gemeente Chalabre.

Aanbieding voor Yoga Magazine-lezers

Boek via het formulier op de volgende pagina en krijg een skin & hair detoxpakket cadeau bij aankomst.

yogaretreat frankrijk


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 660,-

 INFORMATIE & DATA 

yogaretreat frankrijk

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief