Yogaretraite aan het Franse meer Lac de Montbel

Deze yogaretraite bevindt zich op een schitterende, verstilde plek aan het meer Lac de Montbel. Het biedt een mooie balans tussen yoga, meditatie, yogafilosofie en vrije tijd. Op een toegankelijke manier kun je kennis maken met oude wijsheden uit de Yoga Sutra’s van Patanjali.

Keuze uit verschillende themaweken

Dit retraitecentrum op een landgoed is gelegen aan de rand van de Pyreneeën. Het werd opgebouwd door de yogadocente Elleke van Kraalingen en haar man Peter. Hun landhuis is gelegen aan het schitterende meer Lac de Montbel. Daarnaast beschikt het over een privéstrand aan een stille baai. Ellen en Peter organiseren verschillende weken met elk een ander thema. De ‘Yoga & Meditatie Basis Retraites’ & de ’10-daagse Intensive’ zijn retraite, opleiding en vakantie in één. Het is vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar verstilling en verdieping in hun yoga- en/of meditatiebeoefening. De ‘Yoga, Natuur en Wandelweken’ en de ‘Oud & Nieuw retraites’ bieden naast het yoga- en meditatieprogramma meer ruimte om zelf invulling te geven aan je vakantie.

Naast de yoga en meditatiesessies is het mogelijk om deze week individuele begeleiding te krijgen op je levenspad.

Sanne Wallis de Vries in Frankrijk voor een yogaretraite

Geen oud zeer graag, wel lekker veel slapen, lezen, schrijven en alleen zijn. Cabaretière Sanne Wallis de Vries reisde vermoeid af naar deze yoga retraite in Zuid-Frankrijk, in de hoop daar haar authentieke zelf tegen te komen.

Lees hier het artikel.

Meer zien?

In deze video vertelt oprichtster Elleke van Kraalingen je alles over haar retreat en filosofie.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 825,-

 INFORMATIE & DATA 

Frankrijk reis yogaretraite

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief