Yoga en meditatie retreat op Ibiza

Op deze heerlijke plek op Ibiza heb je naast de yoga genoeg tijd voor jezelf. Ga wandelen door het prachtige landschap, neem een massage, ga luieren aan het zwembad. Elke dag is een yogales of kun je meer leren over de yogafilosofie.

Yoga en meditatie op Ibiza

Ibiza is de ideale plek voor een yogaretreat: het is een eiland vol prachtige natuur, interessante locals en een heleboel yogi’s en bohemians. Op verschillende momenten – van lente tot zomer en herfst – kun je terecht in de mooie villa van de Braziliaanse Lena Tancredi. De yogalessen bij deze villa zijn afwisselend: van meditatieve lessen tot intensievere yogalessen. De stijl is Sivananda, een vorm van Hatha yoga. Ook is er veel aandacht voor ademhalingsoefeningen en meditatie. Zowel beginners als gevorderde yogi’s zijn hier welkom. Vegetarisch en gevarieerd eten is hier geen probleem: de kookkunsten van de Spaanse kokkinnen zijn om over naar huis te schrijven! Wij bezochten deze plek een aantal jaar geleden en waren groot fan!

ibiza retreat

Aanbieding voor Yoga Magazine-lezers

Boek via het formulier onderaan deze pagina en je krijgt een individuele soundbath sessie cadeau.

Katja Schuurman ging ook op reis

Wist je dat Katja Schuurman deze reis ook maakte? In deze korte video vertelt ze over deze prachtige plek:


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 1000,-

 INFORMATIE & DATA 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief