Adembenemende yoga en meditatie retraite in Italië

Een adembenemend mooie plek in de bergen van Italië. Dit retreatcenter is een plek voor contemplatie en bezieling, voelbaar gecreëerd met veel oog voor detail. Gepositioneerd bovenop een steile bergtop biedt het retreatcenter een spectaculair uitzicht over het meer. ’s Avonds kun je vanaf het terras of de spa genieten van de lichtjes in de verte. Maar het hart van deze plek is toch wel de ’tempel’ in de tuin: een koepel met enorme kroonluchter waar je moeiteloos uren mediterend kunt doorbrengen.

Italie reis retraite

Wil je kennismaken met yoga en meditatie, of juist meer verdieping vinden? Deze retraite biedt je de rust en ruimte om tot jezelf te komen. Echt even weg van alles en iedereen, zodat je helemaal kunt opladen. Inclusief verzorgde (vegetarische) maaltijden, yoga- en meditatielessen. En daarnaast genoeg vrije tijd om op eigen tempo te genieten van het terras, de spa en de omgeving. Deze retraite is het hele jaar door te boeken!


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 310,-

 INFORMATIE & DATA 

Italie reis retraite

 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief