Adembenemende yoga en meditatie retraite in Italië

Een adembenemend mooie plek in de bergen van Italië. Dit retreatcenter is een plek voor contemplatie en bezieling, voelbaar gecreëerd met veel oog voor detail. Gepositioneerd bovenop een steile bergtop biedt het retreatcenter een spectaculair uitzicht over het meer. ’s Avonds kun je vanaf het terras of de spa genieten van de lichtjes in de verte. Maar het hart van deze plek is toch wel de ‘tempel’ in de tuin: een koepel met enorme kroonluchter waar je moeiteloos uren mediterend kunt doorbrengen.

Wil je kennismaken met yoga en meditatie, of juist meer verdieping vinden? Deze retraite biedt je de rust en ruimte om tot jezelf te komen. Echt even weg van alles en iedereen, zodat je helemaal kunt opladen. Inclusief verzorgde (vegetarische) maaltijden, yoga- en meditatielessen. En daarnaast genoeg vrije tijd om op eigen tempo te genieten van het terras, de spa en de omgeving. Deze retraite is het hele jaar door te boeken!

Benieuwd naar de ervaringen die nuchtere schrijfster Jessica Durlacher had met deze retraite in Italië? Lees hier haar verhaal over terugkeren naar het hart en het overwinnen van een writer’s block.


Deze yogareis meteen boeken?

Onderaan deze reispagina vind je een boekingsformulier en meer informatie over data en prijzen. Yoga Magazine stelt deze reizen speciaal samen met Happy Soul Travel. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020-6230673 of info@happysoultravel.nl.

vanaf € 310,-

 Boek deze reis