Je bent hier: Home / Reizen / Yoga & meditatie retraite in Italië

reisaanbieding

Yoga & meditatie retraite in Italië

Een adembenemend mooie plek in de bergen van Italië. Een plek voor contemplatie en bezieling, voelbaar gecreëerd met veel oog voor detail. Dit retreatcenter is gepositioneerd bovenop een steile bergtop en biedt een spectaculair uitzicht over het meer. ’s Avonds kun je vanaf het terras of de spa genieten van de lichtjes in de verte. Maar het hart van het retreatcenter is toch wel de ‘tempel’ in de tuin: een koepel met enorme kroonluchter waar je moeiteloos uren mediterend kunt doorbrengen.

Wil je kennismaken met yoga en meditatie, of juist meer verdieping vinden? Deze retraite biedt je de rust en ruimte om tot jezelf te komen. Echt even weg van alles en iedereen, zodat je helemaal kunt opladen. Inclusief verzorgde (vegetarische) maaltijden, yoga- en meditatielessen. En daarnaast genoeg vrije tijd om op eigen tempo te genieten van het terras, de spa en de omgeving. Het hele jaar door te boeken!


Deze yogareis meteen boeken?

Onderaan deze reispagina vind je een boekingsformulier en meer informatie over data en prijzen. Yoga Magazine stelt deze reizen speciaal samen met Happy Soul Travel. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020-6230673 of info@happysoultravel.nl.

vanaf € 270,-

 Boek deze reis 

Aanbieding voor Yoga Magazine lezers

Lezers van Yoga Magazine ontvangen een therapie- of massagesessie van 60 minuten bij hun boeking. Gebruik daarvoor het formulier op deze pagina.