Yoga en boeddhisme in authentiek Nepal

Ga je mee naar Nepal? Deze yoga retreat is ideaal voor iedereen die van yoga houdt of er kennis mee wil maken – én die de sfeer, oudheid, natuur en cultuur van het prachtige Nepal – het dak van de wereld – wil ervaren. De omgeving en de activiteiten geven je ruimte voor inspiratie, innerlijke kracht, bezinning en nieuwe ervaringen. Ga mee en kom op plekken waar je anders niet zo snel zou komen…

Met Marion mee naar Nepal

De ervaren yogadocente Marion Werger houdt vier retreat-weken per jaar. De reis naar het kleurrijke Nepal is een combinatie van yoga, bezinning, cultuur en natuur. Naast fijne yogalessen en Tibetaanse meditaties, leidt Marion je langs plekken waar je als ‘gewone’ toerist niet zo snel komt. En natuurlijk heb je ook genoeg tijd voor jezelf, om lekker tot rust te komen. Of om te mediteren. Al zijn de wandelingen door het landschap natuurlijk al een meditatie op zich! Je slaapt op bijzondere plekken zoals een Tibetaans klooster en hotels van boeddhistische eigenaren. De reis is eventueel ook op – deels – individuele basis te boeken, maar dan zonder de begeleiding van Marion. Je kunt je reis ook verlengen met Ayurveda of door te gaan hiken door het prachtige landschap van Nepal.

Meer lezen?

Hoofdredactrice Heleen Peverelli maakte deze reis ook en schreef over haar ervaringen in kleurrijk Nepal. Lees hier haar verhaal over eenvoud, rust en reflectie.


Deze yogareis meteen boeken?

Onderaan deze reispagina vind je een boekingsformulier en meer informatie over data en prijzen. Yoga Magazine stelt deze reizen speciaal samen met Happy Soul Travel. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020-6230673 of info@happysoultravel.nl.

vanaf € 1125,-

 Boek deze reis 

Aanbieding voor Yoga Magazine lezers

Lezers van Yoga Magazine krijgen een yak-omslagdoek cadeau. Gebruik daarvoor het formulier op deze pagina.