Yoga en boeddhisme in authentiek Nepal

Ga je mee naar Nepal? Deze yoga retreat is ideaal voor iedereen die van yoga houdt of er kennis mee wil maken – én die de sfeer, oudheid, natuur en cultuur van het prachtige Nepal – het dak van de wereld – wil ervaren. De omgeving en de activiteiten geven je ruimte voor inspiratie, innerlijke kracht, bezinning en nieuwe ervaringen. Ga mee en kom op plekken waar je anders niet zo snel zou komen…

Nepal reis

Met Marion mee naar Nepal

De ervaren yogadocente Marion Werger houdt vier retreat-weken per jaar. De reis naar het kleurrijke Nepal is een combinatie van yoga, bezinning, cultuur en natuur. Naast fijne yogalessen en Tibetaanse meditaties, leidt Marion je langs plekken waar je als ‘gewone’ toerist niet zo snel komt. En natuurlijk heb je ook genoeg tijd voor jezelf, om lekker tot rust te komen. Of om te mediteren. Al zijn de wandelingen door het landschap natuurlijk al een meditatie op zich! Je slaapt op bijzondere plekken zoals een Tibetaans klooster en hotels van boeddhistische eigenaren. De reis is eventueel ook op – deels – individuele basis te boeken, maar dan zonder de begeleiding van Marion. Je kunt je reis ook verlengen met Ayurveda of door te gaan hiken door het prachtige landschap van Nepal.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 1125,-

 INFORMATIE & DATA 

Nepal reis

 

 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief