Een perfecte combinatie van yoga & wintersport in Italië

Een speciale vakantie waarin wintersport gecombineerd wordt met yoga, meditatie en massage. Daarnaast geniet je van de heerlijke Italiaanse keuken. Skiën of snowboarden wordt afgewisseld met vrije dagen voor een fijne combinatie van in- en ontspanning. Je verblijft in de prachtige Villa Vignotti, omringd door waanzinnige natuur en met uitzicht op de Alpen. De lessen sluiten mooi aan op de wintersport. Ze worden gegeven in zowel de eigen yogaruimte aan huis als in de sneeuw.

Wintersport, yoga en genieten

De yogalessen die je tijdens deze reis krijgt, zijn gericht op de fysieke en mentale voorbereiding voor het skiën en het snowboarden. Ook worden restorative yogalessen gegeven, waarin aandacht wordt besteed aan een goed herstel. De prachtige Villa Vignotti is gelegen in de Piermonte Streek in Noord-West Italië. Het ontbijt en het diner zijn bij de prijs inbegrepen. Er wordt vers en gezond gekookt met zoveel mogelijk lokale producten. Het is ook mogelijk om vegetarisch te eten. Verder krijg je eenmaal een kookworkshop waarbij iedereen met elkaar het diner van die avond klaarmaakt, ga je nog een keer lekker uit eten en geniet je van een wijnproeverij.


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 845,-

 INFORMATIE & DATA 

Italië wintersport reis

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief