Digital detox op Ibiza

Verlang je er ook naar eens even helemaal offline te gaan, zodat je kunt uitrusten en weer opladen? Geef je dan nu op voor deze ontspannende Digital detox op Ibiza. Een week in een heerlijk landhuis, niet ver van zee, met lummeltijd, wandelingen, zwemmen in zee, meditatie, yoga, Pilates, in het vuur staren en verrukkelijk eten. Inclusief gratis persoonlijke reading voor lezers van Yoga Magazine.

Vind je het ook wat spannend, een week zonder telefoon? No worries! In je vrije tijd of tijdens het verkennen van het eiland mag je hem altijd meenemen. Of even het thuisfront een appje sturen. Maar de uitdaging is de ruimte nemen voor het belangrijkste: jezelf en elkaar.

Over de Digital detox op Ibiza

Tijdens deze digital detox verblijf je in een heerlijk landhuis midden in de natuur. Een week lang word je verwend met lekker eten, stille kamers met lekkere bedden, een eigen badkamer en prachtig uitzicht over de vallei. Op het programma staat naast je dagelijkse yogalessen: wandelen, zeezwemmen, begeleide mindfulness- en Pranayama-oefeningen en natuurlijk lekker veel persoonlijke aandacht. Je kunt je ook laten masseren, gaan paardrijden of gewoon lekker buiten relaxen in de tuin en het zwembad. Niks moet en alles mag!

Datum en prijzen

Voor een eenpersoonskamer betaal je € 1650,-

Voor een tweepersoonskamer € 1450,-, of tussen de € 1250,- en € 1450,- voor een 2- à 3-persoonsappartement of suite, inclusief overnachtingen, maaltijden en alle inhoudelijke sessies.

De retreats vinden plaats op 22-29 oktober 2021, 13-20 mei 2022 en 23-30 mei 2022. Meerdere data volgen nog.


Meer informatie en data

Meer weten over deze reis, het verblijf, de begeleiding, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je reis te boeken.

vanaf € 1250,-

 INFORMATIE & DATA 

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief