Paula Jap Tjong Paula Jap Tjong
Paula Jap Tjong

Paula Jap Tjong


Het is Paula’s wens dat iedereen met plezier en ontspanning kan bewegen. Als bekendste docent van Stoelyoga in Nederland maakt ze dit mogelijk voor een enorme hoeveelheid yogi’s voor wie een ‘gewone’ yogales geen optie is.

Paula Jap Tjong is groot pleitbezorger van Stoelyoga. Deze vorm van yoga is volgens haar dé manier voor mensen met een zittend beroep of een fysieke beperking om yoga te doen.

Ze tovert werkplekken om tot yogastudio’s, voor een moment van ontspanning voor werknemers. Mensen met dementie, die zich soms niet eens meer herinneren vorige week in de les te zijn geweest, blijven dankzij haar lessen toch in beweging. Al geeft ze de meeste Stoelyogalessen gelukkig niet meer zelf: als docent leidde ze al honderden anderen op.

Wat je fysieke klachten ook mogen zijn, deze yogastijl helpt je om toch de weldaad van yoga te ervaren

Zo blijft Paula toch yoga doen, ondanks een beperking

Paula startte ooit met yoga vanwege de helende werking ervan. Maar door haar fibromyalgie werden sommige houdingen te intensief. Met Stoelyoga leerde ze houdingen van de mat naar de stoel te vertalen, en zo haar hele lichaam in beweging te houden.

Volg thuis een online les van Paula

Op Yogatv deelt Paula een Stoelyogales van drie kwartier.

VOLG PAULA’S LES

Meer over Paula:

www.stoelyoga-nederland.nl

Doe nu zelf thuis yoga met Yogatv

Elke week nieuwe yogalessen en meditaties van de beste (inter)nationale docenten. Met thema’s als relax, detox, energie, meditatie, ochtend- & avondyoga en Pilates. Of je nu 5, 30, of 60 minuten hebt: doe yoga lekker thuis, via je smartphone, tablet of computer!

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief