Louisa van Geenen Schimmer Louisa van Geenen Schimmer
Louisa van Geenen Schimmer

Louisa van Geenen Schimmer


Deze warme vrouw is een zeer populaire yogadocent bij velen. Nu geeft ze een les Satyananda yoga op Yoga by Happinez. Maak kennis met Louisa van Geenen Schimmer.

Het was een van de populairste posts op onze social-mediakanalen: Wie vind jij de warmste yogadocent die je kent? Uit honderden lovende reacties voor allerlei docenten door heel Nederland kwam uiteindelijk een top-6. Louisa staat op de vierde plek in deze lijst en wij begrijpen wel waarom.

Louisa begon als docent in de sportwereld. Aerobics, steps, streetdance en callanetics waren haar grootste passies, totdat ze in aanraking kwam met poweryoga. Ze was zo onder de indruk van de geestelijke verrijking die ze hierbij vond, dat ze zich verder ging verdiepen in yoga. Die ervaring, dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, wilde ze ook meegeven aan haar leerlingen. De eerste stapjes op haar yogapad waren gezet.

Uiteindelijk volgde Louisa meerdere opleidingen in verschillende yogastijlen om haar kennis te verdiepen, waaronder poweryoga, hormoonyoga, pilates en kidsyoga volgens de satyananda traditie. Inmiddels heeft ze haar eigen yogaschool Liberty Yoga & Pilates in Brabant waar ze velen inspireert met haar lessen.

Op Yoga by Happinez deelt Louisa een bijzondere les uit de Satyananda yoga, speciaal om energieblokkades te verwijderen.

Meer over Louisa:

www.liberty-yoga-pilates.nl

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief