Yoga Magazine wordt Yoga by Happinez

  • Leestijd: 3 minuten
  • Yoga by Happinez

Lieve yogi,

Het is inmiddels alweer zestien jaar geleden dat de allereerste editie van Yoga Magazine in de winkels lag. Het was 2006 en yoga was toen nog niet zo bekend bij het grote publiek. We moesten nog regelmatig uitleggen dat yoga écht heel lekker is, en nee, zeker niet zweverig. Inmiddels is dat wel anders. Yoga is helemaal ingeburgerd, zou je kunnen zeggen. En terecht, yoga is echt voor iedereen.

Yoga by Happinez

We zijn dankbaar dat we al zestien jaar een ambassadeur van yoga mogen zijn. Samen met jullie, onze lezers, en met de yogadocenten en alle andere fantastische yogi’s in Nederland. We hopen dat je ons magazine met veel plezier leest en geniet van onze (nu al meer dan 400!) online lessen en meditaties, of je nu een nieuwe lezer bent of een trouwe abonnee van het eerste uur.

Nieuw jasje

Misschien heb je de afgelopen tijd opgemerkt dat er een subtiele transformatie gaande is bij Yoga Magazine en dat klopt: sinds kort zijn we namelijk onderdeel van het merk Happinez. Samen met de makers van Happinez zijn we een nieuwe weg ingeslagen om jou als lezer en abonnee nóg meer inspiratie te brengen op het gebied van yoga, meditatie en de yogafilosofie.

Yoga by Happinez

En bij een nieuwe weg hoort een nieuwe naam. Vanaf nu heten we Yoga by Happinez. Ons tijdschrift is in een nieuw jasje gestoken en is nóg mooier en rijker gemaakt. We blijven dezelfde inspirerende verhalen en interviews maken over de yogafilosofie en we gaan nóg meer fijne yogalessen, meditaties en challenges voor je ontwikkelen. Maar nu met de krachten gebundeld met onze collega’s van Happinez.

De afgelopen tijd hebben we uitgebreid met jullie gesproken over wat jullie van ons tijdschrift en onze online lessen vinden. We hebben goed geluisterd en met jullie suggesties en wensen op zak, zetten we ons in om nog beter aan te sluiten op jullie behoeften om thuis yoga te doen. We hopen dat je ervan geniet en dat je nog lang met ons mee flowt, op de mat en in het leven.

Namasté,
De redactie van Yoga by Happinez

PS: Ben je nog geen lid van ons platform? Sluit je dan nu aan! Voor zes euro per maand heb je al toegang tot al onze meditaties, yogalessen en challenges. Je ontvangt dan elke week een nieuwe online les en vier keer per jaar ons prachtige vernieuwde tijdschrift op de mat voor nog meer yoga-inspiratie.

Delen via:
31 januari 2023 | Laatst gewijzigd op 2 februari 2023

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

4 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief