Ga verlicht het nieuwe jaar in

  • ic_alarm Created with Sketch. Leestijd: 2 minuten
  • ic_perm_identity Created with Sketch. Ilse Savenije

Hoe mooi zou het zijn als we met zijn allen verlicht het nieuwe jaar in gaan? Daarom delen we op 1 januari een Nieuwjaarsconference, samen met meditatieleraar Tijn Touber. Aanmelden hoeft niet meer: luister hier naar Tijns humoristische en inspirerende talk over verlichting.

Goed nieuws: we zijn allemaal al verlicht. Alleen vergeten we dat telkens. In een online Nieuwjaarsconference gaat Tijn Touber je verlicht het nieuwe jaar in loodsen. Zodat je minder zorgen en angsten hebt, en vaker naar je gedachten kunt glimlachen.

Wat is verlichting?

Tijn: ‘Verlichting is je meest natuurlijk staat, het gevoel “heel” te zijn. Dat is het woord dat er het dichtst bij komt.  Er ontbreekt niks: je voelt je gedragen, geliefd, rustig, stil en geïnspireerd.

Verlichting betekent niet dat je geen problemen meer hebt of nooit meer ziek wordt, maar dat je anders omgaat met de omstandigheden. Je laat je niet meeslepen door je gedachten en emoties, maar kunt er als een toeschouwer naar kijken. Je zit jezelf minder in de weg, je komt in flow.’

Hoe werkt de Nieuwjaars­conference?

Tijdens de conference laat Tijn op humoristische en inspirerende wijze voelen hoe je verlicht kunt zijn, gewoon vanuit je eigen huiskamer. In een talk van 30 minuten neemt hij je mee door de verschillende stappen van verlichting, met praktische tips en voorbeelden.

KIJK TERUG

Wie is Tijn Touber?

Tijn Touber is muzikant, auteur en meditatieleraar. Na zijn muzikale avontuur als oprichter van de band Lois Lane legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling. Hij leerde mediteren, reisde naar India, sprak met de grote denkers op aarde. Hij gaf trainingen aan de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes, verplegend personeel in ziekenhuizen en aan jongeren op Lowlands. Zijn bekendste werken zijn Stadsverlichting en Spoedcursus Verlichting.

Schrijf je gratis in

Aanmelden is niet meer nodig. Bekijk de video hier.

Inschrijven kan tot 31 december, 12.00 uur.

KIJK TERUG

Tijn Touber Spoedcursus Verlichting

Delen via:
3 december 2018 | Laatst gewijzigd op 1 november 2019

69 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief