3 vragen aan Kino MacGregor

  • Leestijd: 1 minuut
  • Resi Lankester

Op jonge leeftijd vertrok de Amerikaanse Kino MacGregor naar het Indiase Mysore. Inmiddels is ze mede-eigenaar van het Miami Life Center, heeft ze ruim een miljoen volgers op Instagram en geeft ze Ashtanga workshops over de hele wereld. In mei is ze in Amsterdam.

kino macgregor

Kino, wat maakt jou zo populair?

‘Ik denk dat ik uitstraal dat ik ontzettend bevlogen ben. Een leven zonder mijn dagelijkse practice kan ik me niet voorstellen.’

Hoe helpt yoga jou?

‘Yoga geeft me de handvatten om het leven aan te kunnen. Iedereen krijgt te maken met verdriet, verlies en afwijzing – ik natuurlijk ook. Mijn vader is onlangs overleden. Dankzij yoga durf ik al die heftige gevoelens van rouw te voelen en te doorleven.’

Wat kunnen we verwachten van jouw workshop?

‘Ik wil mijn studenten inspireren om hun grenzen op te zoeken. Voor de een is dat de Hoofdstand, voor de ander mediteren. Ik hoop dat ze voelen: I can be anything!


Kino MacGregor in Amsterdam

Kino geeft van 18-20 mei een Ashtanga workshop bij Delight Yoga in Amsterdam.

Bekijk hier haar korte vlog over haar vorige bezoek aan onze hoofdstad:

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

Delen via:
31 maart 2018 | Laatst gewijzigd op 27 december 2019

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief