6 fijne manieren om weer tot jezelf te komen

  • Leestijd: 4 minuten
  • Yoga by Happinez

In samenwerking met Elaisa Wellness

Om in evenwicht te blijven, is het fijn om – naast je dagelijkse yoga practice – ook af en toe tijd te maken voor verbinding met je innerlijke bron. Een moment van verstilling om écht te voelen hoe het met je gaat.

Een fijne plek waar je echt weer tot jezelf komt is bij Elaisa Wellness. Deze prachtige wellness tempel ligt midden in de natuur van Nationaal Park Hoge Kempen aan een groot meer. De bijzondere locatie nodigt je uit om terug naar je essentie te gaan. Dat gebeurt bewust en onbewust dankzij de hoge energie die door Elaisa gaat, door de sacrale geometrie en de vele krista

Verstil voor nieuwe balans en energie

Je kunt je een hele dag (of liever meer) onderdompelen in de verschillende sauna’s, maar ook diverse retraits en sessies ervaren die uitnodigen om weer in verbinding te komen je innerlijke bron, met wie je werkelijk bent. De verstilling werkt door tot diep in je lichaam en helpt om een nieuwe balans te vinden, vol energie.

Deze zes retraits / sessies zijn een geschenk voor jezelf:

Sauna Breath Session

Een goede ademhaling is de sleutel tot een gezond en lang leven. Het geeft meer levensenergie. Tijdens de Sauna Breath Session sta je stil bij dit krachtige instrument. Ervaar hoe een combinatie van sauna, ademhalingsmeditatie en muziek je in een diepe innerlijke rust en focus brengt.

Elaisa Ademreis – Biodynamic Breathwork

Ook een fijne sessie is de Elaisa Ademreis Biodynamic Breathwork met de methode van Biodynamic Breathwork and Trauma Release System. Ademwerk brengt je uit je hoofd en in je lichaam. Het kan je bevrijden van opgeslagen spanningen, emoties en patronen. Door te voelen waar in je lichaam spanning, pijn of ongemak zit, lokaliseer je een of meerdere plekken waar je energie minder goed stroomt.

Energetic Water Experience

De Energetic Water Experience, waarbij je gedragen wordt in het water, brengt je terug naar een diepe staat van vrede en nodigt je uit om los te laten, om je zachtjes te verbinden met de weldadige energie van water. Begeleid door langzame en ontspannende bewegingen kom je opnieuw in contact met je innerlijke zelf.

Violet Flame Meditatie & Mantra Chanting

Een magische plek om je innerlijke reis te stimuleren is in de Dôme. In deze bijzondere ruimte vind je een waterval van duizenden kristallen. Je kunt er bijzondere groepsessies volgen, waaronder de Violet Flame Meditation. Deze meditatie brengt je naar de kern van aarde, op zoek naar je innerlijke vlam. Of ga voor de Mantra Circle en voel de energie en trillingen van de woorden door je lichaam stromen. 

Klankceremonie

Nog nooit een klankceremonie bijgewoond? Doen, want je ervaart hoe klank kan bijdragen tot een diepe rust, zodat er meer doorstroming kan ontstaan in jezelf. Je kan de trilling tot in je lichaam voelen, wat een diepe ontlading teweeg kan brengen en eveneens opladend werkt. Deze meditatieve staat versterkt ook het zelfherstellende vermogen van jouw lichaam.

Inner Source Retreats

Wil je je meer verbinden met de seizoenen en meebewegen met de elementen die daar bijhoren? Daarvoor biedt Elaisa de Inner Source Retreats. Zo kun je gedurende het hele jaar een reis maken naar jouw innerlijke bron. Want elk seizoen biedt een unieke uitnodiging om naar binnen te keren, te groeien en in verbinding te komen met jezelf en de natuur om je heen.

Zo biedt de zomer, door de zon, warmte. Warmte die niet alleen fysiek je lichaam voedt, maar ook je ziel. Het perfecte moment om de balans te hervinden en te genieten van de vreugde en de vrijheid die de zomer met zich meebrengt.

Elaisa Wellness: dé plek voor verstilling

Naast bovenstaande sessies en retreats biedt Elaisa nog veel meer. Ontdek het volledige aanbod en gun jezelf deze zomer of in het najaar een innerlijke reis.

Delen via:
27 juni 2022 | Laatst gewijzigd op 4 juli 2024

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief