nietgratis
Ontspannende kleurvisualisatie

Ontspannende kleurvisualisatie

1.439 weergaven
Bewaar als favoriet

Deze ontspannende kleurvisualisatie is een korte audiomeditatie waarbij je een kleur in gedachten neemt en stilstaat bij het gevoel dat die kleur bij je oproept. Sluit je ogen, denk aan een kleur die jou kracht geeft en ervaar het effect van de visualisatie.

Over de docent

Deze ontspannende kleurvisualisatie wordt is ingesproken door Christel Jansen. Ze is yoga- en meditatiedocent bij Prayag meditatieopleidingen. Voor Yoga by Happinez maakte ze verschillende audio-oefeningen.

Christel kwam in 1998 met Zenmeditatie in aanraking. Het hielp haar onder andere om minder te piekeren, van een afstand naar zichzelf te kijken, meer gefocust door het leven te gaan en dat hoofd af en toe ‘stop’ te zetten.

Ze leerde andere vormen van meditatie kennen, werd yogadocent, mindfulness trainer en studeert Religiewetenschappen aan de Radboud Universiteit om haar ervaringen theoretisch in te bedden. Naast haar literaire werk, publiceert Christel over yoga, meditatie en wijsbegeerte voor onder ander Yoga by Happinez. Voor Happinez schreef ze Yoga handboek voor een lichter leven.

Bekijk hier meer lessen van Christel Jansen.

 

6 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief