nietgratis
Meditatie om je intuïtie te versterken

Meditatie om je intuïtie te versterken

2.375 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze meditatie om je intuïtie te versterken helpt Dolly Heuveling van Beek je dicht bij jezelf te komen en ruimte te maken om naar de stem van je hart te luisteren.

Meditatie om je intuïtie te versterken

Je intuïtie volgen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak zit ons verstand als een hinderlijke stoorzender in de weg en belet dat ‘ja maar’ stemmetje je naar je hart te luisteren. Met deze meditatie helpt Dolly je op weg om meer open te staan voor je diepste gevoel. Je brengt je aandacht naar je lichaam en naar het nu. Zo creëer je ruimte om stil te staan bij een vraag: wat is op dit moment belangrijk voor jou? Waar heb je zorgen over of waar twijfel je aan? Kortom: waar kan je wel wat meer van de kracht van je eigen intuïtie gebruiken?

  • Tip

Zorg dat je na deze meditatie wat tijd neemt om op te schrijven wat je dacht én voelde. En doe de meditatie wat vaker om te kijken of je gevoel verandert.

Over Dolly

Dolly Heuveling van Beek is meditatiedocent en bewustzijncoach. Met haar online programma’s helpt ze ondernemers met het runnen van hun business, zonder stress. Ontspannen ondernemen, noemt ze het. En ze is er zelf het levende voorbeeld van. Lees meer over Dolly en haar werk op haar docentpagina, volg haar andere meditaties op Yoga by Happinez of kijk op haar website.

10 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief