gratis
Fit met yoga – les 2

Fit met yoga – les 2

7.189 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze les van Danielle Raats combineer je dynamische Yang houdingen met rustige Yin yogaoefeningen. Deze korte serie herinnert je eraan dat je goed bent zoals je bent en dat je het waard bent om goed voor jezelf te zorgen. Je gaat letterlijk ruimte maken voor zelfcompassie.

Tijdens een korte meditatie breng je je aandacht naar je adem en het gebied van je hart: het gebied van waaruit je liefde kunt geven en ontvangen. Ook de liefde voor jezelf!

Danielles zus Monique doet de houdingen mee, zodat je variaties op de oefeningen kunt ontdekken.

Nodig: (opgerolde) deken.

Online training Fit & Slank met yoga

Deze les is de tweede van 14 lessen uit de training Fit & Slank met yoga en staat tijdelijk op Yoga by Happinez. (De eerste les blijft staan!)

In deze online training Fit & Slank met yoga leer je hoe je fit, slank en gezond kunt worden met yoga en meditatie. Ontdek hoe je gezonde keuzes maakt op gebied van beweging, ontspanning en voeding en volg online yogalessen van yogadocente Danielle Raats: actieve Yang-lessen afgewisseld met ontspannende Yin-sessies. Zo leer je in 7 weken (of meer) oude gewoontes loslaten, zelfvertrouwen opbouwen en kiezen voor een gezond eetpatroon. Werk aan een gezond lichaamsgewicht dat bij je past.

GA NAAR DE TRAINING

24 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief